Barkarbystaden, Järfälla

Viggengatan 11

Såld
  • 2 rum
  • 54 kvm
  • Bostadsrätt

Välplanerad tvåa på våning 5 i populära Barkarbystaden!

- Högt upp - Dubbla balkonger - Privat innergård - Källarförråd som tillhör bostaden -

Välkommen till nybyggda, snabbväxande och populära Barkarbystaden och denna ljusa tvåa om 54 perfekt planerade kvadratmeter. Den stilrena designen är något som verkligen utmärker den här lägenheten. En unik lägenhet med fräscha ytskikt, stora fönster och vackert ljusinsläpp.

Det första man möts av i denna bostad är en stor och inbjudande hall med goda förvaringsmöjligheter. Det moderna köket bjuder på påkostade materialval, generösa arbetsytor, skåpluckor i vit kulör och plats för matbord och stolar. Lättmöblerat och stilrent vardagsrum med härliga umgängesytor och fint ljusinsläpp tack vare balkongdörrarna och de stora fönsterpartierna. Genomgående parkettgolv i hela bostaden. Med golvvärme i badrummet kommer du alltid att känna dig varm och bekväm när du kliver ut ur duschen. En modern kommod (lite vattenskadad men bytts ut senast på tillträdesdagen) ger dig gott om utrymme för alla dina badrumstillbehör. För totalbekvämlighet finns självklart även tvättmaskin och torktumlare på plats. Spegelskåpet bytts också ut senast på tillträdesdagen då det finns en spricka.

Att ha tillgång till utevistelse från lägenheten är något som många drömmer om. I den här lägenheten finns två balkonger varav ena med morgonsol och andra balkongen med eftermiddagssol som verkligen höjer livskvaliteten för dig som boende. Här kan du njuta av härliga kvällar med både familj och vänner.

I hjärtat av Barkarbystaden bor du centralt och attraktivt med närhet till bland annat matbutiker som ICA Maxi och Lidl, ett flertal restauranger, pendeltågstation, gym (Nordic Wellness och Fitness24Seven) och butiker. IKEA och Stockholm Quality Outlet ligger ett stenkast från lägenheten. Kista galleria, Görvälnsbadet och Viksjö golfklubb tio minuter bort och Mall of Scandinavia, Stockholm City och Arlanda flygplats ligger en halvtimme från bostaden. Arbetet med nya tunnelbanan beräknas vara klart 2026. Söker du efter ett boende med ett centralt läge har du hamnat rätt!
- Kontakta mäklaren för mer information och förhandsvisning!

Mer om mäklarna