Barkarbystaden, Järfälla

Barkarbyvägen 66

Såld
  • 2 rum
  • 49 kvm
  • Bostadsrätt

Välplanerad tvåa med balkong!

- Balkong mot innergård i söderläge - Bastu med SPA-avdelning som föreningen erbjuder kostnadsfritt. Bokas upp elektroniskt via interna bokningssystemet - GYM som föreningens medlemmar har tillgång till - Grovtvättstuga bokas upp via interna bokningssystemet -

Välkommen till nybyggda, snabbväxande och populära Barkarbystaden och denna ljusa tvåa om 49 perfekt planerade kvadratmeter. Den stilrena designen är något som verkligen utmärker den här lägenheten. En unik lägenhet med fräscha ytskikt, stora fönster och vackert ljusinsläpp.

Det första man möts av i denna bostad är en inbjudande hall med klinkergolv. Det moderna köket bjuder på generösa arbetsytor och plats för matbord och stolar. Lättmöblerat och stilrent vardagsrum med härliga umgängesytor och fint ljusinsläpp. Genomgående parkettgolv i hela bostaden. Stort sovrum som har plats för säng och annat möblemang, här finns även garderober med gott om plats för kläder. Badrummet är fräscht och fint och utrustat med golvvärme, toalett, dusch, tvättmaskin och torktumlare.

Att ha tillgång till utevistelse från lägenheten är något som många drömmer om. I den här lägenheten finns en underbar balkong mot innergården som verkligen höjer livskvaliteten för dig som boende. Här kan du njuta av härliga kvällar med både familj och vänner.

Redan idag kan du enkelt resa till och från Barkarbystaden. Du har gångavstånd till pendeltåget som tar dig till Stockholm Odenplan. Väljer du bilen tar du dig smidigt ut på E18.
Kommunikationerna från Barkarbystaden blir oslagbara. I Barkarby pågår nämligen stora satsningar på infrastrukturen: nya tunnelbanestationer, Förbifart Stockholm och en helt ny station för fjärr- och regionaltåg.

I hjärtat av Barkarbystaden bor du centralt och attraktivt med närhet till bland annat matbutiker som ICA Maxi och Lidl, ett flertal restauranger, pendeltågstation, gym (Nordic Wellness och Fitness24Seven) och butiker. IKEA och Stockholm Quality Outlet ligger ett stenkast från lägenheten. Kista galleria, Görvälnsbadet och Viksjö golfklubb tio minuter bort och Mall of Scandinavia, Stockholm City och Arlanda flygplats ligger en halvtimme från bostaden. Arbetet med nya tunnelbanan beräknas vara klart 2026. Söker du efter ett boende med ett centralt läge har du hamnat rätt!

- Kontakta mäklaren för mer information!

Mer om mäklarna