Barkarbystaden, Järfälla

Viggengatan 11

Såld
  • 3 rum
  • 80 kvm
  • Bostadsrätt

Högt upp med utsikt mot gård och fantastiskt ljusinsläpp!

* Öppen planlösning med stora fönster åt olika väderstreck
* Stor balkong som sveper runt och vetter mot grönskande innergård
* Stort externt förråd om ca 6 kvm
* Stabil förening

Välkommen till ditt nya hem, där varje detalj är noga planerad för att skapa en harmonisk och funktionell livsstil! Denna imponerande 3-rumslägenhet omfamnar ljus och rymd genom stora fönsterpartier och en generös balkong som sveper runt bostaden och öppnar upp för en vy över föreningens grönskande gård.

Det stora köket och vardagsrummet utgör hjärtat av hemmet, där ljuset strömmar in och skapar en inbjudande atmosfär. Köket imponerar med en tvådelad arbetsyta som gör det perfekt för både baristahörnan och bullbaket. Rikligt med förvaringsutrymme säkerställer att ditt kök alltid är prydligt och organiserat. Den öppna planlösningen skapar en enorm social yta som ger dig friheten att ha ett riktigt stort matbord liksom soffa. Känn ingen begränsning utan anpassa efter dina önskemål.

En möblerbar innehall leder till de två välplanerade sovrummen. Båda har garderober och i det mindre rummet får du plats med en 140 säng om det önskas. För att höja komforten ytterligare har master bedroom tillgång till en exklusiv walk-in-closet med fönster. Det ger rummet ett härligt ljusinsläpp och möjliggör att det förutom walk-in-closet även kan användas som eget hemmakontor, en mysig barnkammare eller extra förvaring - helt anpassat efter ditt behov! enligt. Är förvaring viktigt för dig kan du glädjas åt att det till lägenheten hör till ett externt förråd på hela ca 6 kvm - betydligt större än standardförråden i området. Det är lättillgängligt med bara en tryckknapp i hissen för att komma ner.

Det moderna badrummet är både stilrent och funktionellt med kaklade väggar, klinkergolv, och en smart användning av öppen och sluten förvaring samt arbetsbänk. Golvvärme i både badrum och hall skapar bekvämlighet året runt.

Upplev det bästa av boende i denna fantastiska 3:a där varje element är utformat för att skapa det perfekta hemmet för dig. Olik en traditionell lägenhet och med det attraktiva läget i Barkarbystaden vars signum är kombinationen av både natur och service bor du här med funktionalitet och elegans i ett.

Välkommen till en plats där komfort möter elegans!

Nyfiken på att veta mer? - Kontakta mäklare Paola för mer information

Mer om mäklarna