Barkarbystaden, Järfälla

Flygfältsvägen 13

  • 3 rum
  • 67 kvm
  • Bostadsrätt
Högstbjudande 2 495 000 kr
Månadsavgift: 6 290 kr/mån

Boka visning

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din bokning!

 

Välkommen på visningen!

Välkommen till ett hem där ljuset, funktionaliteten och stilen är i perfekt balans!

* En ovanligt heltäckande avgift som inkluderar uppvärmning, vatten, internet och externt förråd!
* obehindrad utsikt med stora fönsterpartier
* Stabil bostadsrättsförening

Välkommen till ditt framtida hem i Barkarbystaden! Denna fantastiska 3:a bjuder in till ett harmoniskt boende med imponerande fönsterpartier som släpper in en ström av naturligt d-vitamin. Du får en ljus, öppen och luftig miljö att trivas i.

Den sociala ytan är rymlig och välplanerad, där vardagsrum, matplats och kök smidigt samspelar för att skapa både dynamik och funktionalitet. Kökets mörka ton blir en attraktiv kontrast till den ljusa atmosfären och ger dig gott om förvaring och arbetsyta. Det blir en inspirerande plats att utforska dina kulinariska färdigheter på med all den moderna utrustning du kan vilja ha. Köket är separat samtidigt som det öppnar upp mot matplats och vardagsrum.

Matbordet kan elegant placeras vid ett av de många fönstren, vilket ger utsikt mot allén och öppna ytor. Här finns utrymme för det större bordet - perfekt för den som uppskattar middagsbjudningar. Vardagsrummet ger möjlighet att ha en större soffa och tv:n perfekt placerad mittemot. Här kan du även med fördel ha en läshörna eller ytterligare möblemang som kan önskas. De två sovrummen imponerar med sina integrerade garderober och rymmer utan problem en större säng för maximal komfort.

Balkongen är en oas i perfekt storlek, perfekt för att arrangera ett loungeset och njuta av trevliga stunder utomhus med utsikt över föreningens gård. Badrummet är generöst tilltaget med en separat tvättdel, komplett med en praktisk arbetsbänk, och en rymlig duschdel. Vita kaklade väggar och grått klinkergolv ger en stilfull och modern touch.

Denna bostad erbjuder en generös livsstil med oerhörd kvadratsmart planering. Det känns betydligt större än sina 67 kvm och bör upplevas på plats för att ge en rättvis bild. Välkommen till ett hem där ljuset, funktionaliteten och stilen går hand i hand. Här finns alla förutsättningar för att trivas och skapa nya minnen.

Nyfiken på att veta mer? - Kontakta mäklare Paola för mer information!

Boka visning

  • Kontakta mäklare för att boka in visningstid

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Barkarbystaden, Järfälla

Flygfältsvägen 13

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.