Barkarbystaden, Järfälla

Viggengatan 15

REDO™
  • 3 rum
  • 75 kvm
  • Bostadsrätt
Högstbjudande 2 995 000 kr
Månadsavgift: 5 147 kr/mån

Unik bostad med stor uteplats, generösa sociala ytor i Barkarbystadens mest populära hus!

- Härlig och rymlig uteplats
- Stora sociala ytor
- Tillgång till garage
- Ett extern förråd ingår

Varmt välkomna till denna ljusa och välplanerade 3:a på 75 kvm i hjärtat av Barkarbystaden, Järfälla, en dynamisk och eftertraktad del av staden som erbjuder det bästa av både stadsliv och närhet till natur!
Denna moderna bostad är i absolut toppskick och erbjuder en väl genomtänkt planlösning som skiljer de sociala och privata utrymmena åt på bästa optimala sätt, vilket gör den idealisk för både vardagsliv och underhållning.

När du stiger in i lägenheten välkomnas du direkt av en rymlig hall utrustad med både öppen och sluten förvaring, samt golvvärme för extra komfort. Vardagsrum och kök integreras elegant till en öppen och inbjudande social zon, perfekt för att umgås med vänner och familj.

Köket, med sin moderna design och stora köksö, är inte bara en plats för matlagning utan också en naturlig och öppen samlingspunkt. Dessutom förlänger en imponerande nästan 8 meter lång balkong utrymmet ytterligare, idealisk för morgonkaffe med utsikt över torget.

I anslutning till köket finns matplatsen som enkelt rymmer ett stort matbord för att välkomna gäster till trevliga middagar. Den öppna planlösningen fortsätter in i vardagsrummet som är både luftigt och lätt att möblera, där två stora altandörrar öppnar upp till en generös uteplats på ca 37 kvm. Denna uteplats, som ligger en våning upp från gatan och är insynsskyddad, är den perfekta platsen för grillkvällar, avkoppling och odling.

Lägenheten innehåller två sovrum, belägna för att erbjuda privat avskildhet från de sociala ytorna. Master bedroom är rymligt och ljust, med generösa garderober och plats för en dubbelsäng och tillhörande möbler. Det mindre sovrummet erbjuder flexibilitet som antingen ett extra sovrum eller ett hemmakontor.

Badrummet är både funktionellt och estetiskt tilltalande med ljusa färger, golvvärme, en generös dusch och möjlighet till installation av badkar. Här finns också gott om förvaring, arbetsbänk, tvättmaskin och torktumlare.

För de med bil finns tillgång till garage som du enkelt når med hissen ner. Här erbjuds även möjlighet till elbilsladdning, vilket lägger till bekvämligheten av detta hem.

Beläget i Barkarbystaden, erbjuder detta boende en perfekt balans av stadsliv och närhet till natur och fritidsaktiviteter. Med ett rikt utbud av shopping, restauranger, samt natur- och kulturupplevelser inom räckhåll, erbjuder denna bostad en hög livskvalitet.

För mer information och för att uppleva denna bostad på plats, kontakta mäklare Paola redan idag!

Varmt välkommen till ert nya hem!

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Barkarbystaden, Järfälla

Viggengatan 15

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.