Barkarbystaden, Järfälla

Karlslundsvägen 26

Såld
  • 3 rum
  • 77,5 kvm
  • Bostadsrätt

Välkommen till ditt framtida hem i Barkarbystaden! Denna fantastiska 3:a utstrålar ljus och rymd, vilket skapar en inbjudande atmosfär från första stund. Den semiöppna planlösningen mellan vardagsrum, kök och matplats ger dig möjlighet att möblera upp på olika sätt för att skapa din egen perfekta plats att leva och umgås på.

Från vardagsrummet når du balkongen. Här kan du njuta av härliga sommardagar då solen strålar direkt mot balkongen. Skapa en oas av ljus och värme. Balkongen blir en förlängning av ditt vardagsrum och ger möjlighet till fräscha måltider utomhus, avslappnade läsupplevelser eller bara en plats att koppla av och njuta av en trevlig innergård. .

Lägenheten har genomgående en smart och tacksam form, vilket gör det enkelt för dig att anpassa utrymmet efter dina behov och önskemål. De två sovrummen är både praktiska och eleganta, var och en utrustad med generösa garderober som ger gott om förvaringsmöjligheter för dina kläder och personliga ägodelar.

Det ena sovrummet överraskar med en extra bonus ? en klädkammare med fönster, perfekt för när du önskar flexibilitet i utrymmena. Anpassa efter dina behov, vare sig det är som ett praktiskt kontor, en mysig läshörna eller ett generöst förrådsutrymme.

Badrummet är en modern pärla med en stilren och funktionell design. De kaklade väggarna och det eleganta klinkergolvet ger en tidlös känsla. Här finns även en privat tvättdel, vilket gör denna vardagliga uppgift både bekväm och effektiv. Den generösa duschhörnan är perfekt.

I hallen möts du av ytterligare förvaringsmöjligheter med flera garderober, öppen som sluten förvaring vilket underlättar för en organiserad och prydlig boendemiljö.

Denna lägenhet erbjuder inte bara en plats att bo på ? den erbjuder en livsstil där komfort och stil går hand i hand. Varje detalj är noggrant utvald för att skapa ett hem där du kan trivas och skapa minnen. Missa inte chansen att uppleva allt detta själv.'

Nyfiken på att veta mer? Kontakta mäklare Paola för mer information!

Mer om mäklarna