Barkarbystaden, Järfälla

Viggengatan 13, våning 4

REDO™
  • 2 rum
  • 54 kvm
  • Bostadsrätt
2 395 000 kr
Månadsavgift: 3 706 kr/mån

*WOW-Känsla direkt när du kliver in!
*Eleganta materialval
*Två balkonger
*Stilrent kök
*Smart och väl tilltagen planlösning
*Gott om förvaring

Upptäck en bostad utöver det vanliga! Denna underbara 2:a lägenhet ger dig en direkt WOW-känsla när du kliver in, med elegant materialval och genomtänkt design. Två rymliga balkonger, ett stilrent kök och smart planlösning gör detta till ett perfekt hem för den som söker det lilla extra. Det fantastiska ljusflödet i denna lägenhet skapas av fönster i två väderstreck och två generösa balkonger. Vardagsrummet, rymligt nog för både TV-soffa och matplats, öppnar upp till en stor balkong med avkopplande utsikt mot föreningens innergård. Köket är fullt utrustat med moderna apparater för den kräsna kocken. Sovrummet imponerar med sin rymd och rymmer en dubbelsäng, sängbord och garderober. Från köket når du den andra mysiga balkongen, perfekt för en avkopplande stund i en cafégrupp. Hallens generösa utrymme erbjuder gott om plats för avhängning av ytterkläder och erbjuder generösa förvaringsmöjligheter i garderober. Här har varje detalj noggrant övervägts för att skapa en bekväm och funktionell vardagsmiljö.

Barkarbystaden - Livsstil och Närhet:
Barkarbystaden är mer än ett område - det är en livsstil. Med ett imponerande shoppingutbud, närhet till restauranger, kaféer och gym ger detta område dig allt du behöver. På bara några minuters promenadavstånd väntar Järva naturreservat med möjligheter till löpning, cykling, ridning, fiske och mycket mer.

Optimala Kommunikationer:
För pendlaren är kommunikationerna utmärkta, med buss och pendeltåg som tar dig till Stockholm C på endast 17 minuter. Upplev fördelarna med att bo i ett område som satsar på att skapa en pulserande och modern stadsmiljö i direkt anslutning till naturen.

Framtiden i Barkarbystaden:
Barkarbystaden är ett område i stark utveckling och ett av landets största byggprojekt med cirka 5000 nya bostäder idag och totalt cirka 18 000 bostäder när alla 140 kvarter är färdigställda. Här finner du även arbetsplatser, skolor, högskola, spårvagn och pendeltågstation. Det blir en levande stad och har redan utsetts till Stockholms framtida pärla och bästa pendlarkommun av Dagens Nyheter. Med tunnelbanan och andra planerade kommunikationsmöjligheter blir detta område ännu mer attraktivt. Upptäck framtiden i Barkarbystaden - din nya hemort!

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Barkarbystaden, Järfälla

Viggengatan 13, våning 4

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.