Barkarbystaden, Järfälla

Flygfältsvägen 13

Såld
  • 2 rum
  • 49 kvm
  • Bostadsrätt

Modern Elegans med Optimal Planering - Ditt Drömhem i Barkarbystaden

Välkommen till denna charmiga lägenhet i hjärtat av Barkarbystaden, där modern elegans och praktisk planering förenas till perfektion. Den öppna planlösningen skapar en rymlig och välkomnande atmosfär där hela utrymmet badar i naturligt ljus, tack vare generösa fönster och en luftig design.

Köket är en dröm för matlagning med generöst med arbetsytor och gott om förvaringsutrymme. Här finns plats för ett större matbord vid fönstret, perfekt för trevliga måltider med nära och kära.

När du kliver in välkomnas du direkt in i vardagsrummet/köket med dess överflöd av naturligt ljus från flera stora fönsterpartier, vilket skapar en luftig och inbjudande atmosfär. Här kan du skapa din egen idealiska inredning med plats för både en bekväm soffhörna och en avslappnad TV-hörna.

Sovrummet är en oas av charm och karaktär med en eleganta stuckaturväggen som ger en touch av klass och skapar en unik atmosfär. Garderobsväggen inkluderar skjutdörrar för att maximera utrymmet och ge dig gott om förvaringsmöjligheter. är förvaring viktigt för dig kan du glädjas åt att det till lägenheten även kommer ett externt förråd - som du enkelt når med hissen ner.

Badrummet är ljust och fräscht med klara vita väggar och snyggt klinkergolv. Det är praktiskt med en arbetsbänk och ett större skåp. Här finns både en duschdel och en tvättdel som är utrustad med en smart kombinerad tvättmaskin och torktumlare för extra bekvämlighet.

Denna lägenhet erbjuder den perfekta kombinationen av moderna bekvämligheter och stilfull design. Den är idealisk för dig som söker en harmonisk livsstil i Barkarbystaden. Kom och upplev allt detta hem har att erbjuda ? ditt drömboende väntar!

Nyfiken på att veta mer? - Kontakta mäklare Paola för mer information!

Mer om mäklarna