Barkarbystaden, Järfälla

Parkvägen 5

REDO™
  • 3 rum
  • 66 kvm
  • Bostadsrätt

Välkommen till denna underbara trerummare, smakfullt belägen mitt i den eftertraktade Barkarbystaden. Med sina yteffektiva 66 kvm, öppnar denna välvårdade pärla upp till en social och öppen planlösning mellan vardagsrummet och det fullt utrustade köket. Det fantastiska köket, komplett med generöst med skåputrymme och rymlig arbetsyta, pryds av en ståtlig, vit porslinsho och en bekväm matavfallskvarn som gör matlagningen till en dröm. Köket är uppgraderat med allt från spegelluckor till dem rostfria vitvarorna. Det mer exklusiva köket i förhållande till grannarnas standardutförande ger lägenheten en ny nivå av kvalité.

Här finner du inte bara ett, utan två rymliga sovrum, perfekta för en dubbelsäng och strategiskt planerade för maximal funktionalitet. Behovet av förvaring är omsorgsfullt tillgodosett, med extra utrymme både inuti bostaden och i det tillhörande externa förrådet, enkelt åtkomligt med hissen.

Balkongen, som öppnar upp mot den grönskande innergården, bjuder in till avkoppling och njutning. Här kan du verkligen andas ut och ta in den lugna atmosfären. Badrummet är inget undantag, utrustat med modern tvättmaskin och torktumlare för maximal bekvämlighet. Med genomtänkta färg- och materialval där flera uppgraderingar gjort, inte minst spegeldörrarna till alla rum, känns bostaden klassiskt modern, samtidigt som den utstrålar en tidlös elegans.

Föreningen erbjuder dessutom en trevlig innergård, komplett med lekplats, grill och mysiga sittplatser. Med parkeringsgaraget bekvämt beläget under gården behöver du aldrig oroa dig för parkering.

Närheten till ett brett utbud av bekvämligheter såsom gym, restauranger, caféer, matbutiker och bibliotek gör vardagen både enkel och bekväm. För naturälskaren finns Järvafältets naturreservat inom gångavstånd, med gott om möjligheter till rekreationsaktiviteter som löpning, cykling, promenader, fiske och ridning.

Barkarbystaden är inte bara en plats att bo på, det är en ständigt växande och modern stadsdel, som genomgår kontinuerlig utveckling. Med närheten till pendeltågsstationen och bussar är detta den perfekta platsen för den som söker både stadspuls och naturupplevelser. Enligt kommunens planer för området förväntas Barkarbystaden växa till en levande stad med omkring 18 000 nya bostäder, 10 000 nya arbetsplatser, förskolor och skolor fram till 2030. Barkarby har även blivit omnämnt som Stockholms framtida nav, med utmärkelser som bästa pendlarort av Dagens Nyheter, inte minst med tanke på de kommande tunnelbaneutbyggnaderna och förbättrade kommunikationsmöjligheterna.

Detta är verkligen en unik bostadsmöjlighet som inte får missas!

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Barkarbystaden, Järfälla

Parkvägen 5

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.