Barkarbystaden, Järfälla

Barkarbyvägen 38

Såld
  • 2 rum
  • 48 kvm
  • Bostadsrätt

Perfekt kombination av modern elegans och naturnära avkoppling - låg avgift!

* Stor trädäckad uteplats
* Stabil förening med låg avgift
* Externt förråd ingår

Välkommen till denna pärla i Barkarbystaden! Här erbjuder vi en enastående möjlighet att äga en exklusiv lägenhet som är en perfekt kombination av modern elegans och naturnära avkoppling.

Lägenheten ligger i gavelläge och strålar i modernitet och hög standard, och varje detalj är omsorgsfullt utvald för att skapa en unik atmosfär av stil och komfort. En av höjdpunkterna är den generösa trädäckade uteplatsen som omges av frodig grönska, vilket skapar en fridfull oas där du kan njuta. Det är en plats där du kan bjuda in till grillkvällar, avkopplande stunder eller kanske bara njuta av en kopp kaffe medan du tar in den omgivande skönheten. Uteplatsen vetter mot föreningens prunkande innegård som ingen annan än de boende har tillgång till då den kräver blipp för access. Perfekt för dig som gillar privat avskildhet.

Köket är en dröm för den som älskar att laga mat och umgås. Det moderna köket pryds av eleganta vita ytor och är fullt utrustat med toppmoderna bekvämligheter. Här finner du en diskmaskin som gör hushållsarbetet till en enkel uppgift, en inbyggd mikrovågsugn för snabba måltider och en smart matavfallskvarn som bidrar till en miljövänlig livsstil.

Sovrummet är smart placerat längs hallen och har tillräckligt med utrymme för en bekväm dubbelsäng samt plats för förvaring i rymliga garderober. För den som värdesätter ordning och reda, erbjuder lägenheten en gedigen garderobsvägg längs med hallen, vilket ger gott om plats för kläder, skor och övriga tillhörigheter. Längs garderoben skapas även ett smart planerat kontorsutrymme - allt i andan av funktionalitet och elegans.

För att göra livet ännu smidigare finns en extra bonus i form av ett externt förråd, som du enkelt når med hissen. Här har du gott om plats för allt från skidutrustning till julpyntet och allt däremellan.

Badrummet imponerar med lyxig golvvärme, kaklade väggar, tvättdel med bänk och överskåp, samt en rymlig duschdel. Detta badrum är en harmonisk kombination av funktion och skönhet, och det är inget mindre än en daglig påminnelse om den höga standard som lägenheten erbjuder. Här finner du allt du behöver för att skapa en avkopplande och funktionell morgonrutin.

Sammanfattningsvis är denna lägenhet i Barkarbystaden det perfekta hemmet för den som söker en harmonisk livsstil där modern komfort möter naturlig skönhet. Uteplatsen skapar radhuskänsla och läget innebär kompromisslös bekvämlighet. Och näst av allt - den låga avgiften i en stabil förening innebär ett tryggare alternativ bland många av de andra föreningarna i området.
Missa inte chansen att bli ägare till denna pärla.

Nyfiken på att veta mer? - Kontakta mäklare Paola för mer information

Mer om mäklarna