Barkarbystaden, Järfälla

Kalvshällavägen 44

  • 1 rum
  • 45,5 kvm
  • Bostadsrätt
2 075 000 kr
Månadsavgift: 2 875 kr/mån

Fantastiskt stor etta i populära Barkarbystaden!

Varmt välkommna till snabbaväxande och populära Barkarbystaden och denna ljusa etta om 45,5 perfekt planerade kvadratmeter. Den stilrena designen är något som verkligen utmärker den här lägenheten. En unik bostad med fräscha ytskikt, stor uteplats i söderläge, stora fönster och vackert ljusinsläpp.

Barkarbystaden - Livsstil och Närhet:
Barkarbystaden är mer än ett område - det är en livsstil. Med ett imponerande shoppingutbud, närhet till restauranger, kaféer och gym ger detta område dig allt du behöver. På bara några minuters promenadavstånd väntar Järva naturreservat med möjligheter till löpning, cykling, ridning, fiske och mycket mer.

Optimala Kommunikationer:
För pendlaren är kommunikationerna utmärkta, med buss och pendeltåg som tar dig till Stockholm C på endast 17 minuter. Upplev fördelarna med att bo i ett område som satsar på att skapa en pulserande och modern stadsmiljö i direkt anslutning till naturen.

Framtiden i Barkarbystaden:
Barkarbystaden är ett område i stark utveckling och ett av landets största byggprojekt med cirka 5000 nya bostäder idag och totalt cirka 18 000 bostäder när alla 140 kvarter är färdigställda. Här finner du även arbetsplatser, skolor, högskola, spårvagn och pendeltågstation. Det blir en levande stad och har redan utsetts till Stockholms framtida pärla och bästa pendlarkommun av Dagens Nyheter. Med tunnelbanan och andra planerade kommunikationsmöjligheter blir detta område ännu mer attraktivt. Upptäck framtiden i Barkarbystaden - din nya hemort!

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Barkarbystaden, Järfälla

Kalvshällavägen 44

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.