Barkarbystaden, Järfälla

Flygfältsvägen 23

Såld
  • 3 rum
  • 75,5 kvm
  • Bostadsrätt

Välplanerad trea högst upp i huset med balkong i söderläge!

- Högst upp - Balkong i söderläge -

Högst upp i huset på Flygfältsvägen 23 hittar vi denna exklusiva trerumslägenhet om 75,5 kvadratmeter. En unik och öppen lägenhet med stora fönster, fräscha ytskikt och bra planlösning.

Det första som möter en i denna bostad är en stor, inbjudande och praktisk hall med klinkergolv. Här finns gott om plats för jackor och skor. Tar man sedan klivet in i lägenheten finner man ett stort och praktiskt kök, två sovrum och ett öppet och lättmöblerat vardagsrum med stora fönsterpartier, generösa sällskapsytor, fint ljusinsläpp och plats för soffa. Badrummet är stort, fräscht och fint och utrustat med toalett, kommod, badkar och tvättpelare. Två stora sovrum med plats för säng och annat möblemang.

Att ha tillgång till utevistelse från lägenheten är något som många drömmer om. I den här trean finns en stor och underbar balkong som verkligen höjer livskvaliteten för dig som boende. Det bästa av allt är att balkongen är i söderläge. Här kan du njuta av härliga kvällar med både familj och vänner. Balkongen nås från vardagsrummet.

I hjärtat av Barkarbystaden bor du centralt och attraktivt med närhet till bland annat matbutiker som ICA Maxi och Lidl, ett flertal restauranger, pendeltågstation, gym (Nordic Wellness och Fitness24Seven) och butiker. IKEA och Stockholm Quality Outlet ligger ett stenkast från lägenheten. Kista galleria, Görvälnsbadet och Viksjö golfklubb tio minuter bort och Mall of Scandinavia, Stockholm City och Arlanda flygplats ligger en halvtimme från bostaden. Söker du efter ett boende med ett centralt läge har du hamnat rätt!

- Kontakta mäklaren för mer information!

Mer om mäklarna