Barkarby, Järfälla

Flygarvägen 33

REDO™
  • 3 rum
  • 72 kvm
  • Bostadsrätt
2 650 000 kr
Månadsavgift: 3 286 kr/mån

Välplanerad trea med låg avgift i populära Barkarby!

- Låg avgift - Stambytt badrum - Gångavstånd till kommunikationer -

Högst upp i huset på Flygarvägen 33 hittar vi denna trerumslägenhet om 72 kvadratmeter. En fräsch lägenhet med stambytt badrum, stora fönster, fräscha ytskikt och bra planlösning.

Det första som möter en i denna bostad är en inbjudande och praktisk hall. Här finns gott om plats för jackor och skor. Tar man sedan klivet in i lägenheten finner man ett stort och praktiskt kök, två sovrum och ett öppet, socialt och lättmöblerat vardagsrum med fransk balkong. Badrummet är stambytt och utrustat med toalett, kommod, dusch, tvättmaskin och handdukstork.

Att ha tillgång till utevistelse från lägenheten är något som många drömmer om. I den här trean finns en underbar balkong som verkligen höjer livskvaliteten för dig som boende. Här kan du njuta av härliga kvällar med både familj och vänner. balkongen nås från köket erbjuder loungedel.

Här bor ni i populära Brf Jaktflyget med ett lugnt läge, men samtidigt gångavstånd till Barkarby station med all dess utbud samt kommunikationer i form av flertalet bussar och pendeltåg som tar er till Stockholms Central på ca 15 minuter. På ett par minuter med buss når ni även IKEA och Barkarby outlet. Vackra naturområden och stort utbud av fritidsaktiviteter såsom naturreservaten Järvafältet och Görväln som även har en mysig badplats. Nära har ni även till simhall, tennishall, ishall, skidbacke, golfbana och motionsslingor. Välkomna på visning!

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Barkarby, Järfälla

Flygarvägen 33

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.