Barkarby, Järfälla

Jaktvägen 12

Såld
  • 4 rum
  • 96 kvm
  • Bostadsrätt

Totalrenoverad 4:a i Barkarby centrum

Välkommen till denna ljusa och välplanerade lägenhet i Barkarby Centrum. Här bor du nära skolor och på några få minuter promenerar du till Barkarby Station.

Lägenheten har totalrenoverats och erbjuder tre ljusa sovrum och rymligt vardagsrum med fransk balkong. Ljust och renoverat kök med plats för större matbord vid två stora fönster som ger bra ljusinsläpp. Genomgående fina golv och smakfulla interiörer. Rymlig balkong med utsikt mot den lummiga och trevliga innergården med grillplatser och lekplatser, perfekt för barnfamiljen. Gäst WC finns i anslutning till hallen och badrum med dusch som båda genomgått stambyte.

Lägenhetens nya fönster gör att lägenheten är väldigt ljudisolerad. Bara ett stenkast från bostaden finns två restauranger och Apotek och på gångavstånd finns all service som kan tänkas att behövas och du tar dig enkelt till centrala Stockholm. Barkarby angränsar till Barkarbystaden och Veddesta som är under utveckling och som med tiden kommer att kunna erbjuda tunnelbana, sportanläggning, sjukhus, handel mm. Missa inte detta tillfälle!

Mer om mäklarna