Norrängen, Huskvarna

Hagstensgatan 4D

Såld
  • 4 rum
  • 100 kvm
  • Bostadsrätt

LJUVLIGT RADHUS MED STOR BALKONG OCH UTEPLATS

Välkomna till Hagstengatan 4D och detta fantastiska bostadsrättsradhus på populära Norrängen med bästa läge intill Vättern.

Nu förmedlar vi ett radhus i bostadsrättsform på populära och trivsamma Norrängen med Huskvarnas bästa läge intill Vättern. Bostaden är uppdelad på två plan, där första planet är av mer social karaktär med ett större vardagsrum med öppen spis, anslutning till matsal och köket. Köket och wc på första plan är renoverad. Ovanvåningen är den privata delen av bostaden med tre sovrum varav två stycken har utgång till balkongen som har utsikt mot grönytor. Här finns det även ett badrum med badkar, handfat och toalettstol.
Uppvärmning, vatten och kabel-tv ingår i månadsavgiften.

HSB Brf Norrängen är en välskött, stabil och lågt belånad förening med god ekonomi, strukturerade framtidsplaner och låga avgifter som bland annat tillhandahåller tvättstuga, soprum, en trevlig innergård, lekplats, Föreningen har även en stor samlingslokal och två utrustade gäst- /övernattningsrum med wc/dusch och kök som medlemmarna kan nyttja. Dessa är belägna på Strandvägen 14. Dessutom har föreningens medlemmar tillgång till en nyrenoverad bastu med dusch, motionsrum och vävstuga.

Varmt välkomna på visning!

Mer om mäklarna