Norrängen, Huskvarna

Strandvägen 14A

  • 1 rum
  • 41,5 kvm
  • Bostadsrätt
Utgångspris 1 195 000 kr
Månadsavgift: 2 737 kr/mån

INSYNSKYDDAD ETTA MED OBRUTEN VÄTTER-UTSIKT!

Välkomna till Norrängen och Strandvägen 14 A!

Möjligtvis är det så att Ni är på jakt efter förstaboendet, övernattningslägenheten eller så är det studierna som kallar? Här erbjudes en fräsch etta om 41,5 kvm bekvämt beläget på vån 2, helt fritt från insyn med fantastisk utsikt! Att bostaden befinner sig i huset längst ned gör att utsikten över Vättern blir mer tilltalande. Interiört ser Ni ett renoverat kök i neutrala kulörer och med moderna vitvaror och snygga spotlights i taket. Vardagsrummet är rymligt med plats för det mest väsentliga där sovalkoven ligger i öppen planlösning. Avslutningsvis finner ni den inglasade balkongen där man mer än gärna avnjuter solnedgången över Vättern med goda vänner. Den låga månadsavgiften om 2 737 kr bidrar till en förmånlig boendekostnad för såväl förstagångsköparen som studenten!

Brf Norrängen förvaltas av HSB och är en väldigt ekonomiskt stabil bostadsrättsförening som sitter inne på flera gemensamhetsutrymmen så som bastu med relax, gym, festlokal och övernattningslägenheter. God chans till p-plats mot en avgift om ca. 100 kr/mån. Stambyte skedde mellan 2000-2004.

Läget på Norrängen förutom utsikten över Vättern innebär närhet till skola, förskola, goda kommunikationsmöjligheter in till Huskvarna och Jönköping, Vätterns strandpromenad, Huskvarna hamn, Brunstorpsbadet samt flertalet promenadstråk.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Norrängen, Huskvarna

Strandvägen 14A

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.