Norrängen, Huskvarna

Långgatan 62

Såld
  • 1,5 rum
  • 41 kvm
  • Bostadsrätt

BILLIGT FÖRSTA-BOENDE MED HÖG STANDARD!

Nu finns chansen att förvärva en tidlöst renoverad 1,5 rok om ca. 41 kvm en halvtrappa upp! Bostaden disponeras som 2 rok idag där sovrumsdelen utgör både sovrum och kontor! Interiört ser Ni genomgående ett snyggt parkettgolv som harmoniserar med de ljusa väggarna och innertaket. Badrummet består av kaklade väggar i vit kulör och ett mörkare klinkergolv med golvvärme, här finns även en kombinerad tvättmaskin och torktumlare. Köket går även det i ljus kulör och vitvaror av Cylinda aktualiseras med bl.a. en diskmaskin i spetsen. Här bor man smidigt både som singel eller par.

Bostaden har en ljus och öppen planlösning där köket samspelar med vardagsrummet som bjuder in till umgänge på ett optimalt sätt. Vad sägs som en balkong i västerläge att avnjuta både eftermiddagssol och Vätter-glimt på? Föreningen har även trädgårdsmöbler på baksidan att nyttja. Här har den öppna spisen bevarats, dock är den ej i bruk för tillfället. Fiber finns indraget.

Brf Majelden 3 i Huskvarna är en familjär bostadsrättsförening med 11 bostadsrätter där i stort sett allting renoverades i byggnaden under 2017 - Samtliga stammar byttes, samtliga ledningar och el ut till gatan byttes, fiber drogs in, OVK-besiktning utfördes samt fönster och dörrar byttes.

Läget på Norrängen förutom utsikten över Vättern innebär närhet till matbutik, pizzeria, goda kommunikationsmöjligheter in till Husqvarna och Jönköping, Vätterns strandpromenad, Huskvarna hamn, Brunstorpsbadet samt promenadstråk på Brunstorpsberget.

Mer om mäklarna