Huskvarna, Huskvarna

Torsgatan 15C

Såld
  • 3 rum
  • 68,4 kvm
  • Bostadsrätt

Välplanerad trea på första våningen

Välkomna till Torsgatan 15C i Huskvarna. Sällsynt möjlighet att köpa en välplanerad trea centralt i Huskvarna!

Nu finns chansen att förvärva en trevlig och smart planerad 3:a om ca 68,4 kvm. En välplanerad, luftig och öppen lägenhet med rogivande utsikt mot innergården och Mjölkafållan.
Bostaden befinner sig i markplan - endast ett par trappsteg upp samtidigt som att insynen är minimal. Bra förvaringsutrymmen med en stor garderob med skjutdörrar, en garderob i hallen samt tillhörande förråd i källaren samt på vinden. Värt att uppmärksamma är även den låga avgiften om 4 353 kr där värme, vatten, kabel-TV och trappstädning.
ingår. Välskött förening med god ekonomi, välvårdad byggnad och stor källare med gemensamhetsutrymmen.

Boendet har ett utmärkt läge nära det bästa Huskvarna har att erbjuda och är perfekt för familjen med höga krav på sin boendemiljö! Mjölkafållan strax bredvid med både nybyggd grill- och lekplats, underbara grönområden och en härlig sprutande fontän. Huskvarna city med dess utbud av restauranger, matbutiker och gym ligger inom gångavstånd och en promenad bort hittar man vätterstranden och strandpromenaden. Jönköpings city med allt sitt utbud, badhuset och a6 ligger inom pendlingsavstånd. Att bussen går med täta avgångar underlättar vardagslivet.

Redan nu kan du anmäla ditt intresse för denna lägenhet och notera att bostaden kan komma att säljas redan innan det annonseras med en öppen visning!

Frågor eller funderingar, tveka inte att höra av dig till ansvarig fastighetsmäklare, Nina 0709 22 34 44.

Välkommen med din intresseanmälan.

Hoppas att vi ses på visningen framöver!
Nina Rosell
Registrerad fastighetsmäklare.
SkandiaMäklarna i Jönköping.

Mer om mäklarna