Huskvarna, Huskvarna

Brunnsgatan 8A

REDO™
  • 2 rum
  • 56,3 kvm
  • Bostadsrätt
Utgångspris 1 195 000 kr
Månadsavgift: 3 801 kr/mån

VÄLRENOVERAD TVÅA EN HALVTRAPPA UPP

På Brunnsgatan 8A ges nu chansen att förvärva en fin och mycket välrenoverad tvårummare belägen endast en halvtrappa upp i byggnaden.
Interiört finner Ni här ett helkaklat badrum som genomgick stambyte så sent som 2019, stilrent kök från Marbodal, rymligt sovrum med plats för dubbelsäng samt ett luftigt och ljust vardagsrum med plats för både soff- och matgrupp. Lägg där till en solig balkong i söderläge och ni har en bostad att trivas i.

Brf Ehrenpreuss är en ekonomiskt stabil bostadsrättsförening som har 31 bostadsrätter och gjort följande större renoveringar:
Nya fönster -09, renovering balkonger -14, nya säkerhetsdörrar -15 samt stambyte -19. Föreningen har fräsch tvättstuga med dubbla tvättmaskiner och en torktumlare samt torkrum i källaren!

Bostaden är belägen mot minimalt trafikerade Brunnsgatan där Vapenvallen, promenadstråk vid exempelvis Huskvarna-ån eller Smedbyparken med olika aktiviteter står i fokus. Ska du in till centrum med allt sitt utbud av restauranger, caféer, bibliotek och matbutiker så är det gång- och cykelavstånd. Busshållplatsen alldeles i närheten. Tågstationen når du med cykel på ca 10 minuter.

Varmt välkommen på visning!

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Huskvarna, Huskvarna

Brunnsgatan 8A

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.