Huskvarna, Huskvarna

Linnégatan 16C

  • 1 rum
  • 54,1 kvm
  • Bostadsrätt
Högstbjudande 1 195 000 kr
Månadsavgift: 3 104 kr/mån

Välkomna till Linnégatan 16!

På Linnégatan 16C förmedlar vi nu en charmig 1 rok om hela 54 kvadratmeter. Lägenheten är belägen längst upp i huset, bara ett stenkast från Huskvarna centrum. Redan i entrén slås man av rymden i lägenheten med öppen planlösning och en fantastisk takhöjd. Därtill kommer de vackra detaljerna såsom furuplanksparkett, djupa fönsternischer, vackra dörrar och listverk. Här får man en bostad med åldrande charm som vårdats väl. Det finns även nyare inslag som det helkaklade badrummet. Lägenhetens sovrum/vardagsrum är lättmöblerat tack vare sina generösa kvadratmetrar, och detsamma gäller det luftiga köket som har plats för flertalet matgäster.

Till lägenheten hör både ett vinds- och två källarförråd. I avgiften ingår internet samt kanalpaket från Tele2. Föreningens grönskande innegård nyttjas fritt av föreningens medlemmar. Allt detta i en mycket välskött bostadsrättsförening med låg månadsavgift, samt renoverad fastighet med bland annat nyare tak, fönster och stamrenovering och även nya maskiner i tvättstuga. En halvtrappa ner finns det även en gemensam balkong i söderläge.

Linnégatan 16 ligger centralt beläget, bara några hundra meter från själva centrum. Huskvarna centrum erbjuder ett rikligt restaurangutbud samt shopping. Här finner man även en större vårdcentral och Huskvarna idrottshus där de flesta idrotter utövas. Kommunikationen är god in till Jönköping city. Restiden till Högskolan är cirka 20 minuter med buss, med flera avgångar i timmen i båda riktningarna. För bilpendlaren nås E4:an på bara någon minut. Vill man känna lugnet med naturen rekommenderas Mjölkafållan, ett större parkområde också det bara några hundra meter bort.

Välkomna på visning!

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Huskvarna, Huskvarna

Linnégatan 16C

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.