Huskvarna - Stensholm, Huskvarna

Drivhusvägen 7

Såld
  • 3 rum
  • 72 kvm
  • Bostadsrätt

"Välkommen till Ditt Nya Hem på Stensholm!"

"Sakta in i ett nytt kapitel av ditt liv på Stensholm med denna fantastiska trerummare som sträcker sig över 72 kvadratmeter. Här finner du en bostad som utstrålar komfort.

När du kliver in i denna bostad blir du genast omfamnad av en varm känsla och välkomnande atmosfär. Ytskikten är omsorgsfullt utvalda och skapar en modern och uppfriskande miljö.

Vardagsrummet är rymligt och ljust. De stora fönstren släpper in solens strålar och ger dig möjlighet att njuta av en fantastisk utsikt. Köket, som är en social plats för dig och din familj, är öppet, stilrent och utrustat med allt som behövs i ett modernt kök. Med två väl tilltagna sovrum finns gott om utrymme för dina behov och önskemål. Sovrummen är ljusa och luftiga med gott om förvaring i de rymliga garderoberna. Badrummet inkluderar en rymlig dusch och moderna bekvämligheter.

Denna bostad är belägen i Brf BoKlok Eriksbergshöjden II, en välskött förening med en stabil ekonomi. Här får du tillgång till parkeringsplats, soprum och cykelrum för din bekvämlighet. Månadsavgiften om 4 520 kronor inkluderar även vatten, värme, parkering och källarförråd.

Stensholm är en eftertraktad del av Huskvarna, och det är inte svårt att förstå varför. Här kan du njuta av närheten till livsmedelsbutiker, utmärkta kommunikationer och natursköna promenadstråk som ger dig möjlighet att koppla av och njuta av omgivningarna.

Denna bostad är en äkta pärla och kommer att bli din oas av lugn. Välkommen hem till Stensholm!"

Mer om mäklarna