Huskvarna Söder, Huskvarna

Brunnsgatan 8C, vån 3

REDO™
  • 1 rum
  • 22,8 kvm
  • Bostadsrätt

Prisvärt etta med låg avgift

Välkommen till en prisvärd etta på tredje våningen på Brunnsgatan 8 C.

Perfekt bostad för unga yrkesverksamma eller studenter som vill njuta av en bekväm livsstil. Missa inte chansen att äga detta fantastiska boende med smarta detaljer och stort värde. Låg avgift för dig som vill ha ett prisvärt boende och ett centralt läge. Här får du en låg månadsavgift i en välskött och populär förening som har gjort stora renoveringar inom föreningen.

En stor fördel är det nyrenoverade badrummet som stod klart så sent som hösten 2019, då föreningen genomförde stambyte på fastigheten. Förvaringen löser Ni smidigast genom garderob/byrå i hall och vardagsrum. Rummet erbjuder plats för både soffgrupp, tv-möbel, säng, ytterligare förvaring samt skrivbord. I avgiften ingår värme, vatten, grundutbud av tv-kanaler via ComHem (Tele 2), tillgång till en nyrenoverad och fräsch tvättstuga samt dubbla förråd. Notera också här att en vaktmästare sköter snöskottning, trappstädning samt gräsklippning. Gemensam balkong i trapphuset samt fantastisk takterrass att nyttja för föreningens medlemmar!

På Brunnsgatan 8C bor du på några minuters gångväg till allt vad Huskvarna Centrum har att erbjuda. Goda buss- och tågförbindelser in till Jönköping finns i närheten. Även närhet till vackra promenadstråk för en motionsrunda eller promenad med hunden. Närheten till kommunikationer och centrum är slående - gångavstånd till Huskvarna centrum och dess breda utbud av butiker, restauranger, skolor och vårdcentral. Endast 10 minuters bilfärd till Jönköping city.

Redan nu kan du anmäla ditt intresse för detta hus och notera att bostaden kan komma att säljas redan innan det annonseras med en öppen visning!
Frågor eller funderingar, tveka inte att höra av dig till ansvarig fastighetsmäklare, Nina 0709 22 34 44.

Välkommen med din intresseanmälan.

Hoppas att vi ses på visningen framöver!
Nina Rosell
Registrerad fastighetsmäklare.
SkandiaMäklarna i Jönköping.

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Huskvarna Söder, Huskvarna

Brunnsgatan 8C, vån 3

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.