Huskvarna-City, Huskvarna

Gillesgatan 1A

Såld
  • 1 rum
  • 45 kvm
  • Bostadsrätt

RENOVERAD ETTA MED LÅG MÅNADSAVGIFT!

Varmt välkomna till Gillesgatan 1A mitt i centrala Huskvarna på lugn och enkelriktad gata.

Våning 3 innebär mindre insyn och finare utsikt! Avsaknad av granne ovanför är även ett plus. Bostadens 45 kvm är genomsyras av ett renoverat kök i tidlös design med modern maskinpark, ett helkaklat badrum i tidlösa kulörer samt ett stort vardagsrum med sovalkov! Lägesfaktorn här bör upplevas på plats med fin utsikt upp mot berget från bostadens alla fönster. Ett äldre brädgolv har bevarats och tillsammans med tilltagen takhöjd skapas en rymlig känsla. Njut av föreningens takterrass med fri utsikt och dagssol. Ett extra plus är den låga månadsavgiften om 2 299 kr som bidrar till en förmånlig boendekostnad för såväl studenten, förstagångsköparen som pendlaren. Dessutom tillhandahåller föreningen parkeringsplatser som inte övriga föreningar på gatan har.

Brf Gillet är en ekonomisk stabil förening med 15 bostadsrätter som gjort följande renoveringar senaste åren:
Nytt kodlås med porttelefon (-14), relining av stammar (-12/-13), dränering (-12), nydragen el i fastighet (-11), nya ytterdörrar (-06), nya fönster (-03), nytt tak (-03). Dubbla förråd tillhör lägenheten.

Här har Ni gångavstånd till allt vad Huskvarna centrum har att erbjuda med dess utbud av shopping, restauranger, apotek m.m! Busshållplats med avgångar till Jönköping ligger bara någon minut bort! Restiden till Högskolan är cirka 20 minuter med buss, med flera avgångar i timmen i båda riktningarna. För bilpendlaren nås E4an på bara någon minut. Vill man känna lugnet med naturen rekommenderas parkområdet Mjölkafållan några hundra meter bort.

Mer om mäklarna