Huskvarna-City, Huskvarna

Rosenborgsgatan 29A

Såld
  • 3 rum
  • 75,5 kvm
  • Bostadsrätt

HERRE PÅ TÄPPAN - HÖGST UPP I HUSET PÅ HÖRNET!

Välkomna till Rosenborgsgatan 29 A och brf Riksbyggens Huskvarnahus nr 2!

På rätt sida av Rosenborgsgatan erbjuds nu en välvårdad hörn-trea om 75,5 kvm med inglasad balkong i härligt söderläge. Ta hissen högst upp till våning 5, kliv in i hallen med generösa förvaringsmöjligheter och vidare syna ett rikligt ljusinsläpp från dubbla väderstreck. Det nyrenoverade badrummet (-21) är i helkaklat utförande med bekvämlighet som tvättmaskin och köket är fullutrustat med plats för matbord. 2019 fräschades samtliga väggar och tak upp samt nya lister sattes in. Från samtliga rum är utsikten något utöver det vanliga där himlen står i fokus. Vill ni njuta av lugnet så tar Ni bara hissen ner och går ut på den välskötta och grönskande innergården med tillhörande sittmöjligheter. Gårdskötsel och trappstädning sköts av extern firma och ingår i avgiften. Fiber finns indraget i byggnaden och jordfelsbrytare installerades 2021. Vidare i avgiften ingår även värme, vatten, bostadsrättstillägg, källarförråd samt grundutbud av tv-kanaler.

Brf Riksbyggens Huskvarnahus nr 2 är en ekonomisk stabil förening med 40 bostadsrätter som haft stabila avgifter en längre tid där renoveringarna sker enligt plan! Bostadsrättsföreningen ingår i Rustmästarens samfällighetsförening med en andel på 25%. P-plats på parkeringsdäck utan tak kostar ca. 250 kr/mån (93 st) och med tak ca. 300 kr/mån (46 st). Kösystem.

Läget säger allt här - precis utanför porten finner Ni matbutik, systembolag, frisörsalong och något stenkast längre bort hittar ni även apotek, shopping, restauranger och bussförbindelser in till Jönköping m.m. Det går inte att bo mycket mer centralt än såhär som gör det lättare att kunna ta del av allt som Huskvarna City innebär!

Mer om mäklarna