Huskvarna - Centrum, Huskvarna

Gesällgatan 8C

Såld
  • 3 rum
  • 78 kvm
  • Bostadsrätt

RYMLIG GAVELTREA PÅ VÅN 1 MED STOR INGLASAD BALKONG!

Välkommen till Brf Gesällen och Gesällgatan 8C - beläget på lugn återvändsgata med närhet till allt vad Huskvarna Centrum har att erbjuda i form av butiker, restauranger och Mjölkafållans parkmiljö!

Denna rymliga gaveltrea om 78 kvm har en smart planlösning där ni får tillräckligt med insynsskydd som halvtrappan medför - perfekt för alla åldrar! Här finns chansen att sätta sin egen prägel direkt vid inflytt. Den stora inglasade balkongen blir som ett extra rum och förlänger sommarhalvåret. Här avnjutes solen hela dagen. Med gavelläget flödar ljuset in från flera håll, vilket ger en luftig och ljus känsla i alla rum. Extra förvaringsmöjligheter är sällan en nackdel, här finns gott om förvaring, en klädkammare samt flertalet tillhörande förråd! På innergården finns en välskött trädgård där man kan sätta sig ned över en fika.

Området tillhör centrala delarna av Huskvarna med behändigt gångavstånd till affärer och service i Huskvarna. Trots närheten till centrum (ca 500 meter) är området väldigt lugnt. Endast mindre genomfartstrafik på de små enkelriktade gatorna som löper genom området. Det finns flera restauranger i det absoluta närområdet och en storlummig park (Mjölkafållan) med nybyggd lekanläggning bara ca 100 meter från bostaden. Närheten till flera busslinjer gör att man också enkelt kan ta sig till både A6 och Jönköpings centrum samt norrut till Gränna.

Mer om mäklarna