Huskvarna - Centrum, Huskvarna

Linnégatan 17C

Såld
  • 2 rum
  • 71 kvm
  • Bostadsrätt

Unik 2 rok-lägenhet med charmig ateljé i historisk fastighet från 1911 i centrala Huskvarna!

Unik 2 rok-lägenhet med charmig ateljé i historisk fastighet från 1911 i centrala Huskvarna!

Denna välkomnande lägenhet erbjuder en rymlig 2 rum och kök-layout samt en generös ateljé på ca 45 kvm. Du välkomnas av en ljus och rymlig entrehall med gott om plats för avhängning. Parkettgolv och ljusa väggar ger en trevlig atmosfär redan från första steget in i bostaden.

Iklädd praktiska hyllsystem hittar du även en klädkammare och städskåp, där parkettgolvet fortsätter att ge en enhetlig och stilren känsla. Det stora badrummet imponerar med ljusa klinkergolv och vita kaklade väggar. Här finner du en dusch bakom klarglas, handfat, designad kommod och WC. Golvvärme samt tvättmaskin och torktumlare gör vardagen bekväm och smidig.

Sovrummet erbjuder gott om plats för en dubbelsäng samt möblemang och har en platsbyggd garderob. Parkettgolv och ljusa tapeter ger en harmonisk och avkopplande atmosfär.

Det trevliga köket är utrustat med ljusa trämonterade luckor och har allt du behöver för en modern livsstil. Här finner du en spis med glashäll, köksfläkt, kyl/frys-skåp och diskmaskin inköpt 2022. En inbyggd mikrovågsugn finns också till hands. Matplatsen rymmer bekvämt fyra personer, perfekt för trevliga middagar och umgänge.

Vardagsrummet bjuder på generöst ljusinsläpp från fönster i två väderstreck och har utgång till en balkong med sydöstläge. Här finns gott om plats för en soffa och ett större matbord. En vacker spiraltrappa leder ner till ateljén på nedre våningsplanet. Ateljén har en mysig heltäckningsmatta och kan användas som kontor, TV-rum eller ett större vardagsrum. Under sommartid ger det svala och behagliga utrymmet en perfekt plats att koppla av.

På nedre plan finns även ett förråd med separat ingång/utgång mot trapphuset, vilket är praktiskt för förvaring och enkel åtkomst.

Detta är en unik möjlighet att bo i en charmig lägenhet med ateljé i en historisk fastighet från 1911. Med sitt centrala läge i Huskvarna har du nära till service, butiker och kommunikationer. Missa inte chansen att uppleva detta unika boende.

Mer om mäklarna