Fagerslätt, Huskvarna

Värnhemsvägen 40

Såld
  • 3 rum
  • 85 kvm
  • Bostadsrätt

Fantastiska parhus med altan och trädgård, inflyttningsklart idag.

VILLAKÄNSLA MED BEGRÄNSAT ANSVAR !

Välkommen till ditt nya hem i ett fantastiskt parhus i två plan som är designat för att ge dig den perfekta kombinationen av stil, bekvämlighet och komfort. Detta är en bostadsrätt som garanterar en bekymmersfri livsstil, samtidigt som du har möjlighet att njuta av ditt eget utrymme med en egen uteplats med tak och en liten trädgård.

Entréplanet i ditt nya hem erbjuder en ljus och rymlig vardagsrum och ett modernt kök som är fullt utrustat med högkvalitativa vitvaror och funktionella ytor. Här finns också ett fräscht duschrum som är perfekt för gäster eller när du behöver fräscha upp dig snabbt. När du kliver upp på ovanvåningen, kommer du att hitta ytterligare en badrum med tvättsektion, inklusive tvättmaskin och diskbänk med diskho - perfekt för att ta hand om dina dagliga tvättbehov. Här hittar du också sovrummen, som är ljusa, luftiga och bekväma, och erbjuder gott om utrymme för både avkoppling och förvaring. Men det är inte bara insidan av ditt nya hem som kommer att imponera på dig. Den egen uteplatsen med tak och en liten trädgård är det perfekta stället att njuta av sommarluncher, ta en eftermiddagskopp te eller bara koppla av efter en lång dag.

Upptäck lugnet och skönheten i vår natursköna omgivning där det är nära till allt du behöver. Med bekvämligheter som en busshållplats, skola och förskola på bara några minuters avstånd, kan du njuta av en avkopplande livsstil samtidigt som du har allt du behöver inom räckhåll. Kom och upplev en vacker balans mellan natur och moderna bekvämligheter i vårt underbara bostadsområde.

Så varför vänta? Boka en visning idag och upptäck själv hur det här fantastiska parhuset kan bli ditt nya hem. Med bekvämligheter och funktionella ytor på varje plan och en egen uteplats med tak och en liten trädgård, är detta ett bostadsalternativ som du inte vill missa!

PRIVATVISNING? Hör av dig så fixar vi det.
Frågor eller funderingar, tveka inte att höra av dig till ansvarig fastighetsmäklare. 0709 22 34 44.

Sammanfattningsvis ett underbart boende som bör upplevas på plats - Varmt välkomna!

Välkommen med din intresseanmälan.
Nina Rosell
Registrerad fastighetsmäklare.
SkandiaMäklarna i Jönköping.

Mer om mäklarna