Huskvarna

Hagstensgatan 12E

Såld
  • 3 rum
  • 79,5 kvm
  • Bostadsrätt

Nyrenoverat med milsvid och vacker utsikt över Vättern!

Luftig hörnlägenhet om tre rum och kök i mycket fint skick med stor, insynsskyddad och fin balkong. Med milsvid utsikt åt tre väderstreck.

Välkomna till Hagstensgatan 12E och en nyrenoverad lägenhet om tre rum och kök. Här finner Ni fönster åt tre väderstreck samt en vacker utsikt över Vättern och Jönköping. Lika fint från soluppgången på morgonkvisten fram tills kvällen och stadens alla ljus.
Här erbjuds en luftig och stilren hörnlägenhet där ljuset kommer in hela dagen. En lägenhet i toppskick som har något för alla.
Här finns gott om förvaring med många garderober samt ett stort och luftigt vardagsrum med direkt utgång till balkongen.

Det som framför allt sticker ut i denna lägenhet är det nyrenoverade, ljusa och fräscha köket med bra förvaringsmöjligheter, generösa arbetsytor, vita skåpluckor och gott om plats för matbord och stolar. Här finns häll, ugn, mikrovågsugn, kyl, frys, fläkt och diskmaskin. Vardagsrummet är rymligt, stilrent och härligt med fint ljusinsläpp, stora fönster, härliga umgängesytor, fin utsikt och vacker utsikt.

Att ha tillgång till utevistelse från lägenheten är något som många drömmer om. I den här trean finns en stor, insynsskyddad och fin balkong som verkligen höjer livskvaliteten för dig som boende. Här kan du njuta av härliga kvällar med både familj och vänner. Balkongen nås från vardagsrummet och erbjuder lättmöblerade ytor, sol hela dagen och plats för lounge del.

Hsb Brf Norrängen är en välskött, stabil och lågt belånad förening med god ekonomi, strukturerade framtidsplaner och låga avgifter som bland annat tillhandahåller tvättstuga, soprum, en trevlig innergård, lekplats, Föreningen har även en stor samlingslokal och två utrustade gäst- /övernattningsrum med wc/dusch och kök som medlemmarna kan nyttja. Dessa är belägna på Strandvägen 14. Dessutom har föreningens medlemmar tillgång till en nyrenoverad bastu med dusch, motionsrum och vävstuga.

Allt sköts av HSB Service, Boende har inga åtaganden.

Boendet har ett utmärkt läge nära det bästa Huskvarna har att erbjuda och är perfekt för er med höga krav på sin boendemiljö! -Huskvarna centrum, Vättern, Kroatorpet cafe och utomhusbadet Brunnstorp ligger ett stenkast från lägenheten och en enkel bussresa bort hittar man Jönköping centrum.

Mer om mäklarna