Hovås, Hovås

Skalldalsbacken 3

Såld
  • 3 rum
  • 71 kvm
  • Bostadsrätt

Hörntrea med elegant & exklusiv design. Balkong om 33 kvm!

Välkommen till Skalldalsbacken 3- en oas av modern komfort och stil. Denna fantastiska lägenhet i nyproduktion erbjuder det bästa av två världar: ett modernt och välutrustat hem samt en förtrollande gemenskap i Brf Hovås Altituden.

Med inflyttning år 2023 speglar detta den livsstilen som denna adress har att erbjuda. Inbjudande och luftiga 3 rum och kök möter dig med en öppen planlösning som låter ljuset flöda fritt genom rummen. Balkongen, med en imponerande yta på 33 kvm, löper längs med hela lägenheten och bjuder in till avkopplande stunder och sociala samvaron under öppen himmel. Lägenheten ligger i gavelläge och utgång till balkongen från två håll.

När du väljer att bo här blir du inte bara en del av en bostadsförening, utan en del av en levande och växande gemenskap. Brf Hovås Altituden har utformats för att maximera ditt välbefinnande och erbjuder en rad exklusiva faciliteter för sina medlemmar. Utforska de härliga vinterträdgårdarna, njut av panoramautsikten från utsiktsplatsen, eller koppla av i innergården med dess charmiga pergola. Navet, bostadsområdets hjärta och knytpunkt, erbjuder möjligheter till samvaro och aktiviteter som förenar grannskapet.

Sammanfattningsvis erbjuder denna lägenhet på Skalldalsbacken 3 en unik kombination av modern elegans, bekvämlighet och gemenskap. Ge dig själv förmånen att bo på en plats där ditt hem är mer än bara fyra väggar - det är en livsstil. Välkommen till din nya bostad, välkommen hem till Brf Hovås Altituden.

Området Hovås:

I Hovås finns allt som ni behöver i närheten! Cafeér, restauranger, stor matbutik, fiskhandel, Systembolag, blomsterhandel och ett flertal butiker. Vårdcentral och tandvård med mera. Inom området finns förskola och flera skolor som Brottkärrsskolan med förskoleklass-årskurs 6 och Noblaskolan med hela skolgången från förskola till årskurs 9. Det är även nära till Nygårdsskolan och Hovåsskolan, vilka båda har förskoleklass-årskurs 9.
Vill ni träna så finns det flera alternativ att välja på, Friskis & Svettis, SATS och Nordic Wellnes.
Snabb bussförbindelse och bra cykelvägar in till city. Ni kan också packa cykelkorgen och ta en tur utefter den gamla Säröbanan utmed havet. I Hovås finns flera småbåtshamnar och på cykelavstånd hittar man flera härliga badplatser med både klippor och sandstränder. Amundön, Askimsbadet, Hovåsbadet eller Killingholmen. På anrika Hovås golfklubb har ni en 18-hålsbana och en välbesökt restaurang. För de häst- och ridintresserade finns både Billdals och Årekärrs Ridklubbar i närheten. Klicka dig in på nedan länk för projekt hemsidan.
https://nyproduktion.balder.se/projekt/hovas-hojd/

Mer om mäklarna