Höllviken, Höllviken

Falsterbovägen 89A, 23651 Höllviken

Såld
  • 2 rum
  • 58,5 kvm
  • Bostadsrätt

Fantastisk 2:a med ljuvlig havsutsikt i Höllviken!

Välkommen till Falsterbovägen i Höllviken.

Med en oslagbar närhet till det glittrande Öresund blir din "trädgård" den oändliga horisonten och din utsikt är en målning av blått och grönt.
Falsterbovägen i Höllviken erbjuder en unik möjlighet att bo i en av Skånes mest eftertraktade kustområden. Med en perfekt kombination av strandnära boende och bekvämligheter på nära håll, är detta den ultimata platsen för dig som drömmer om ett liv vid havet.

1/2 trappa upp kommer du till denna mycket trevliga och renoverade lägenhet på Falsterbovägen i Höllviken. Ytterst välplanerade 58,5 kvm med genomgående bra standard och stilrena materialval. Fullt utrustat kök, rymligt sovrum, härligt stort vardagsrum med utgång till den mysiga inglasade balkongen samt badrum med badkar.

Lägenheten har ett mycket bra läge i Höllviken med närhet till det mesta som behövs i vardagen. Coop, apotek, bibliotek, flera bra restauranger (bl a. thai, kina, pizza och sushi), butiker, m.fl.
Området ger dig många trevliga promenadvägar, bland annat strandpromenaden rakt över gatan samt runt villagatorna.
Till Malmö tar du dig med buss eller bil på ca 20 minuter.

Skön och grön områdesmiljö i en stabil förening gör detta till ett riktigt drömboende!
Ta chansen och sitt på första parkett när solen smälter in i horisonten varje kväll och färgar himlen i olika nyanser.

Är du intresserad av en förvisning är du välkommen att kontakta mäklare Petra Westin 0720- 790542 eller petra.westin@skandiamaklarna.se

Mer om mäklarna