Höllviken

Falsterbovägen 35

REDO™
  • 2 rum
  • 81,5 kvm
  • Bostadsrätt

Marklägenhet på bästa läge i Höllviken.

Ett tillfälle att förvärva ett bekvämt boende i hjärtat av Höllviken. En fin 2-rumslägenhet på välplanerade 81,5 kvm som kan göras till en trea. Ett härligt uterum på 15 kvm med en inbjudande trädgård kan bli din.
En välskött förening med enbart fyra bostadsrätter. Parkeringsplats har du nästan utanför dörren. I månadsavgiften ingår värme, vatten och parkeringsplats.

Lägenheten har ett vackert ljusinsläpp i hela tre väderstreck. Vattenburen golvvärme i hela bostaden (ej uterum), ny askparkett, nya garderober i hall. Ett härligt inglasat (vinterbonat) uterum som blir din oas från tidig vår till sena hösten.
Trädgården har ett bra läge mot grönområde med eftermiddag-/kvällssol.
Bostaden erbjuder en generös hall med god förvaring. Kök från Vedum och med utgång till det trevliga inglasade uterummet, badrum med duschhörna, tvättmaskin och torktumlare, gäst -wc, ljust vardagsrum samt ett generöst sovrum. Det finns möjlighet att dela av vardagsrummet och göra ytterligare ett sovrum. Access till lägenheten från markplan (handikappvänligt).

Höllviken är en underbar plats för den som älskar närheten till havet och vackra promenadstråk längs kusten. Beläget i Skåne, söder om Malmö, erbjuder Höllviken både fantastiska sandstränder och natursköna områden.
Här bor du med närhet till allt du behöver inom i bekvämt räckhåll som erbjuder allt du behöver inom shopping, restauranger och Höllviken som sprudlar av liv under sommaren.
Busshållplatsen till Malmö eller Lund ligger ett stenkast från bostaden.

Kontakta mäklare Petra Westin för mer information.

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Höllviken

Falsterbovägen 35

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.