Hässelby, Hässelby

Astrakangatan 4, Vån 3

Såld
  • 2 rum
  • 54 kvm
  • Bostadsrätt

Hjärtligt välkomna till Astrakangatan 4, Vån 3!

Låt mig presentera denna optimalt planerade tvårummare om 54 kvm i fina Hässelby med stor balkong! Välkomna att uppleva en bostad där ni har möjlighet att låta fantasin flöda och skapa er drömbostad. Stora fönsterpartier i två väderstreck som släpper in rikligt med ljus som reflekteras fint mot de ljusa väggarna som bidrar till en härlig hemmakänsla i hela bostaden. Lägg dessutom till den rymliga balkongen med lummig utsikt. Visst låter det bra? Välkomna att stiga på!

Vi öppnar dörren och möts av den välkomnande och trevliga entréhallen som erbjuder gott om plats för både hatt- och skohylla. Här finns även utrymme för andra hallmöbler som en byrå eller varför inte en skön fåtölj? Intill entréhallen hittar vi en perfekt placerad och stor klädkammare. Direk till vänster från entréhallen hittar vi det hemtrevliga köket med vita skåpluckor och lådfronter med bra arbetsytor och den maskinella utrustningen består av spis, ugn, diskmaskin samt kombinerad kyl/frys. Bjud över familj och vänner, laga en god middag och duka med finporslinet vid det rymliga matbordet intill fönsterparti. Från köket når vi bostadens harmoniska sovrum - här kommer ni sova gott. Bädda upp den stora dubbelsängen med favoritlakanen och börja lördagsmorgonen här med första koppen kaffe. Här finns det även bra förvaringsmöjligheter i platsbyggda garderober.

Vi tar oss vidare och hamnar i bostadens hjärta - det fantastiska vardagsrummet som badar i solljus från stort fönsterparti och utgången till balkongen. Möblera med den stora soffgruppen, tillhörande soffbord och media-möbel och njut av lugnet på fredagskvällen. Varför inte avsluta fredagskvällen med en kopp te ute i friska luften? Ett steg ut från vardagsrummet når vi den rymliga balkongen - här finns chans för återhämtning och lugn och ro! Tillsist har vi badrummet som är beläget rakt fram från entréhallen och här erbjuds wc, tvättställ, spegelskåp med inbyggd belysning, handdukstork samt duschhörna.

Brf Taklisten är en välskött, stabil och solid förening. I föreningen finns 48 parkeringsplatser, till dessa är det kö. En vanlig p-plats kan hyras för 59 kr/månad medan de platser som har tak och el kostar 197 kr/mån. Föreningen har en gästlägenhet till förfogande. Här finns även tunnelbanestation som med generösa avgångstider går ca var 10:e minut majoriteten av dagen, som tar en till City på en halvtimme. Här finns flera olika träningsanläggningar och dygnet-runt öppna gym. Hela Hässelby omges av cykel och promenadstråk och för den båt och frilufts-intresserade finns nere vid Mälarens sjökust båtplatser och flertalet småbåtshamnar.

Ta tillfället i akt och skapa ert drömboende - Välkomna hem!

För frågor om bostaden, föreningen och området kontakta ansvarig fastighetsmäklare Rambod Panjaki, 076-640 50 01

Mer om mäklarna