Hässelby Strand, Hässelby

Strandliden 49, 1 N

Såld
  • 1 rum
  • 49 kvm
  • Bostadsrätt

Välkomna till denna spektakulära och unika etta om 49 kvm med enastående utsikt över Mälaren!

Med ett oslagbart läge i Hässelby strand alldeles intill Mälaren finner ni denna väl tilltagna enrumslägenhet om 49 kvadratmeter med ett fantastiskt solläge. Ett unikt boende som ytterst sällan kommer ut på marknaden. Väl genomtänkt planlösning med ett generöst vardagsrum med utgång till den magnifika balkongen. Där har du första parkett på utsikt över fantastiska Mälaren.

Charmigt 50-tals kök med bevarade original detaljer och ett helkaklat, stambytt badrum. Denna ljusa och luftiga bostad imponerar med sin rymd, samt fönster i det sydvästläge som ger ett härligt ljusinsläpp i hela bostaden. Fastigheten är belägen med ca fem minuters promenad till Hässelby strands torg, med goda kommunikationer i form av T-bana, bussar och serviceutbud.

Brf. Tornkammaren 1 äger och förvaltar fastigheten Strandliden 47 - 57 i Hässelby Strand. Fastigheten och de två grannhusen invid Mälaren stod klara för inflyttning i december 1957. Här erbjuds ni det bästa av två världar. Närhet till stadspuls samtidigt som ni har Mälarens glittrande vatten utanför fönstret. Ett ypperligt tillfälle att förvärva ett kvalitetsboende i en förening med sällsynt god ekonomi.

För frågor om bostaden, föreningen och området kontakta ansvarig fastighetsmäklare Rambod Panjaki!

Mer om mäklarna