Hässelby Strand, Hässelby

Fyrspannsgatan 172, Vån 2 (01206/1206)

Såld
  • 3 rum
  • 51,5 kvm
  • Bostadsrätt

Välkomna hem till denna extraordinära och luxuösa trerummare om 51,5 kvm med stor inglasad balkong!

Nu presenteras denna extraordinära och luxuösa 3:a i absolut toppskick med stor inglasad balkong - i mysiga Hässelby strand! Bostaden stoltserar med sina kvadratmetrar och den öppna planlösningen och ljusa partierna - här finns möjlighet för familjen att sätta guldkant på vardagen. Det här är ett perfekt boende för er som vill bo nytt och modernt nära både natur, restauranger, caféer och kommunikationer. Den väl tilltagna balkongen ger otroliga möjligheter för umgänge från förmiddag och ända in på kvällskvisten. Här finns gott om plats för en ordentlig lounge-grupp och härliga odlingar för er med gröna fingrar.

Vi öppnar dörren och kliver in i den rymliga och fina entréhallen där vi sätter fötterna på fin ekparkett som fortsätter genom hela bostaden. Häng av era ytterkläder på hatthyllan och ställ upp skorna i skostället - här finns gott om plats för båda. Ytterligare förvaringsmöjligheter i platsbyggda garderober. Direkt till vänster hittar vi bostadens badrum med påtaglig hotellkänsla och gott om plats för hela familjens morgon- och kvällsrutin. Snyggt inrett med mörkgrå klinker på golvet och vitt kakel på väggarna. Wc, tvättställ med kommod, spegelskåp med inbyggd belysning samt kombinerad tvättmaskin och torktumlare.

Vidare i bostaden möts vi av ett strålande ljusinflöde i det härliga vardagsrummet som är i en social och öppen planlösning med köket. Takhöjden är generös och i kombination med den stilsäkra stuckaturen känns det ännu rymligare. Här erbjuds flera olika alternativ för möblemang. Låt fantasin flöda och skapa familjens drömhem! Möblera med den sköna soffan, tillhörande soffbord intill fönsterparti och utgång till den magnifika och rymliga inglasade balkongen - här finns tid och plats för återhämtning i vardagen. Det extraordinära köket har allt man kan önska sig och är stilrent med vita släta skåpluckor och lådfronter. Den maskinella utrustningen består av spis, ugn, integrerad diskmaskin och integrerad kombinerad kyl/frys.

Bostadens två sovrum ligger i fil med varandra och har ett magiskt ljusflöde som reflekteras fint mot de ljust målade väggar. Vi börjar med det harmoniska master bedroom där ni kan bädda upp den stora dubbelsängen med era favoritlakan och börja dagen och morgonen med första koppen kaffe - här kommer ni vakna utvilade. Det två mindre sovrummet, som ligger i anslutning till vardagsrummet, lämpar sig utmärkt som barnrum/gästrum eller varför inte ett eget hemmakontor? Välkomna hem!

BRF Mälarutsikten är en stabil och solid förening och är även markägare. Här bor man med närhet till både natur och stadsliv. Hässelby Strand har ett eget centrum vid tunnelbanan, där det för närvarande sker en utbyggnad med tillskott av butiker. Endast ett stenkast till tunnelbanans gröna linje vid Hässelby strand. Med tunnelbanan tar det sedan några minuter till Vällingby centrum och drygt en halvtimme in till Stockholms central. Till Mälaren som erbjuder allt i form av bad, båtliv, fiske och promenadstråk är det ungefär 350 meter. Här kan man välja på flera olika badstränder som Maltesholmsbadet, Lövstabadet och Hässelby allmänna bad. Mellan Maltesholmsbadet och Kaananbadet sträcker sig även en fin strandpromenad. Grimstaskogen ligger runt hörnet med fina motionsspår och möjligheter till jogging, promenader m.m.

Kontakta ansvarig mäklare Micaela Rebel för frågor om bostaden, föreningen och området!

Mer om mäklarna