Hässelby Strand, Hässelby

Mirabellbacken 7, Vån 1

Såld
  • 2 rum
  • 41 kvm
  • Bostadsrätt

Varmt välkommen till Mirabellbacken 7!

Välkommen hem till ditt nästa drömboende - här presenterar jag en unik och väldisponerad 2:a om 41 kvm med fantastiskt ljusinsläpp i Hässelby Strand. Bostaden präglas av ljust målade väggar och lister vilket gör det enkelt att möblera efter eget tycke och smak och därigenom skapa sin alldeles egna lilla oas. Lägg dessutom till lyxigheten med den rymliga balkongen som skapar fantastiskt ljusinsläpp och känsla. Här bor du med närhet till bra kommunikationer, härliga grönområden och badplatser. Dags att kliva på, välkommen!

Vi öppnar dörren och möts direkt av en härlig hemmakänsla som genomsyrar hela bostaden. Den ljusa entréhallen erbjuder gott om plats för såväl hatt- som skohylla där du kan hänga av dina ytterkläder och ställa av skorna. Direkt till höger i entréhallen har vi bostadens rymliga och helkaklade badrum med wc, tvättställ med kommod, spegelskåp med ovansittande belysning samt duschhörna med duschväggar i klarglas. Vi fortsätter in i bostaden och möts av det ljusa och rymliga vardagsrummet som är fint integrerat med köket - här strålar ljuset in genom stora fönsterpartier och reflekteras fint mot de ljust målade väggarna. Köket innehar allt som man önskar trots sin storlek med spishäll, ugn samt kombinerad kyl och frys.

Det härliga vardagsrummet erbjuder gott om plats för soffa, tillhörande soffbord och media-möbel. Här finns även utgången till balkongen som rymmer sköna lounge-möbler och grönskande växter för dig med gröna fingrar. Vi går tillbaka till entréhallen där vi hittar bostadens harmoniska sovrum som rymmer dubbelsäng, tillhörande sängbord och övrig sovrumsmöbel om så önskas. Bädda upp med dina favoritlakan och börja morgonen här med första koppen kaffe - här kommer du vakna utvilad!

Missa inte denna pärla till bostad - Välkommen på visning!

Brf Mirabellen är en av Hässelbys största och mest välskötta föreningar med mycket god ekonomi. Föreningen har en gästlägenheten som går att hyra samt en snickarverkstad nere i källaren som får användas av boende samt bastu. Området är lugnt, gemytligt och mycket barnvänligt. I omgivningarna finner vi det fina och populära Maltesholmsbadet (ca 250 m från bostaden) som erbjuder härligt strandliv på sommaren och skridskoåkning på vintern. Om man vill umgås socialt finns det bl.a. en boulebana i närheten. Endast ett stenkast (ca 350 m) till tunnelbanans gröna linje vid Hässelby strand. Med tunnelbanan tar det sedan några minuter till Vällingby centrum och drygt en halvtimme in till Stockholms central.

För frågor om bostaden, föreningen, området eller för att boka in visning - kontakta ansvarig fastighetsmäklare Rambod Panjaki!

Mer om mäklarna