Hässelby Strand, Hässelby

Maltesholmsvägen 164A

Såld
  • 2 rum
  • 68 kvm
  • Bostadsrätt

Välkommen till Maltesholmsvägen 164 A!

Låt mig få presentera denna fantastiskt rymliga och unika tvårummare om 68 kvm i populära Hässelby Strand, med egen ingång. Bostaden präglas av en ljus, varm interiör och skön atmosfär med strålande ljusinsläpp från de stora fönsterpartierna samt den stora, härliga uteterrassen. Optimalt planerad där varje kvadratmeter har ett syfte och disponeras på bästa möjliga sätt. En generös takhöjd, och som pricken över i:et har vi den fantastiska terrassen med lummig sjöutsikt. Här är det enkelt att bo och trivas ? Välkommen att stiga på!

Vi välkomnas in i den ljusa och trevliga entréhallen med en välvd vägg som verkligen ger lägenheten karaktär. Här finns även förvaringsmöjligheter i form av en platsbyggd garderob. Ifrån entréhallen hittar vi det stilrena badrummet som har alla bekvämligheter man efterfrågar. Här är det snyggt inrett med svart klinkers på golvet, vita kakelplattor på väggarna och inbyggda spotlights i taket. WC, tvättställ med kommod, spegelskåp med inbyggd belysning, handdukstork, duschhörna med duschväggar i klarglas samt tvättmaskin och torktumlare. Bredvid badrummet har du även ett förråd/garderob för den förvaring du önskar.

Vi går vidare och hamnar i bostadens hjärta - det exklusiva och rymliga köket med matplats som erbjuder allt och lite till. Här kan drömmen om goda middagar tillsammans med familj och vänner bli sann. Kökets maskinella utrustning är slående och består av spishäll, ugn, integrerad diskmaskin samt integrerad kombinerad kyl/frys. Duka upp intill fönsterpartiet för 4-6 personer och njut av den goda maten, skratt och kvalitetstid tillsammans. Från köket når vi bostadens härliga vardagsrum som badar i ljusinflöde från stora fönsterpartier och utgången till terrassen, med eldrivna markiser. Här finns plats för en lugn stund och återhämtning med utsikt över den grönskande parken, träd och Mälarens glittrande vatten! Vardagsrummet erbjuder gott om plats för soffgrupp, soffbord och media-möbel. Till sist har vi bostadens harmoniska och väl tilltagna sovrum som erbjuder ypperliga förvaringsmöjligheter i en hel garderobvägg. Möblera med stor säng och sängbord eller mindre säng och arbetshörna och skapa ditt alldeles egna drömsovrum.

Lägg dessutom till att terrassen, belägen i västläge med utsikt över Mälaren och som sträcker sig över hela vardags- och sovrummet, är belägen uppe på en bergsknalle vilket gör att insynen är nästintill obefintlig. Här är det bara att flytta in och börja trivas - Välkommen hem!

BRF Maltesholm i Stockholm är en stabil och solid förening. I Hässelby strand finns ett utbud av service, som café, pizzeria, blomsterbutik, frisör, apotek, gym samt en livsmedelsaffärer. I närliggande Hässelby Gård finns ett bredare utbud av butiker, samhällsservice, livsmedelsbutik och restauranger. Härliga promenadvägar efter vattnet och motionsspår i Grimstaskogen finner du alldeles i närheten och på 10 minuter når du två fina badstränder och klippbad. I Hässelby finns flera förskolor och grundskolor samt gymnasium. På drygt 30 minuter tar du dig med tunnelbanans gröna linje 19 in till stan. Buss 119 går mellan Backlura - Hässelby Strand - Hässelby Gård - Spånga station. Även Miniflexen (908) trafikerar mellan Hässelby Strand och Hässelby Gård under för och eftermiddagar.

För frågor om bostaden, föreningen och området kontakta ansvarig fastighetsmäklare
Rambod Panjaki, 076-640 50 01

Mer om mäklarna