Hässelby Strand, Hässelby

Fyrspannsgatan 172, (1507)

Såld
  • 3 rum
  • 68 kvm
  • Bostadsrätt

Varmt välkomna till Fyrspannsgatan 172, vån 5!

Med en fantastiskt utsikt över Mälaren på våning 5 saluförs denna spektakulära och nyproducerade (2016) trea om 68 kvm i populära Hässelby Strand med stor inglasad balkong. Genomgående stilsäkra materialval med både funktion och finess som mittpunkt samt ljusa och härliga sociala ytor. Stora fönsterpartier som bidrar till att ljusinsläppet blir fantastiskt och känslan av att ha himlen som närmsta granne är påtaglig. Det här är ett hem att drömma om - Välkommen hem!

Vi kliver i genom säkerhetsdörren och möts direkt av den sköna hemmakänslan som genomsyrar hela bostaden. Entréhallen erbjuder gott om plats för både hatt- och skohylla där ni kan hänga av er ytterkläder och skor. Strategiskt placerad intill hallen hittar vi det luxuösa badrummet som riktig hotellkänsla - här kommer ni vilja spendera många timmar och skämma bort er själva. Badrummet är stilrent inrett med mörk klinkers på golvet och vita kakelplattor på väggarna och innehar allt som efterfrågas och önskas.

Vi tar oss vidare till bostadens hjärta - nämligen kök och vardagsrum i en fantastisk öppen planlösning - här kan verkligen alla samsas och umgås i en hjärtlig miljö! Njut av utsikten genom de stora fönsterpartierna och duka upp matbordet för era vänner och avnjut en härlig middag tillsammans. Det magnifika köket som har allt man önskar sig och är stilsäkert med vita släta skåpluckor och lådfronter med spishäll, diskmaskin samt kombinerad kyl/frys.

Bostadens två sovrum är båda rymliga, harmoniska och helt utan insyn. Master bedroom rymmer den stora dubbelsängen, tillhörande sängbord och övrig sovrumsmöbel om så önskas. Här finns även utgången till den inglasade balkongen med fri utsikt över Mälaren - det här måste upplevas på plats. Börja morgonen här med första koppen kaffe - en bättre start på dagen går inte att få. Det andra sovrummet lämpar sig utmärkt som barnrum/gästrum eller varför inte inreda ett eget hemmakontor? Låt fantasin flöda och skapa ert egna drömboende!

Brf Mälarutsikten är en stabil och solid förening. Här bor man med närhet till både natur och stadsliv. Hässelby Strand har ett eget centrum vid Tunnelbanan, där det för närvarande sker en utbyggnad med tillskott av butiker. Endast ett stenkast till tunnelbanans gröna linje vid Hässelby strand. Med tunnelbanan tar det sedan några minuter till Vällingby centrum och drygt en halvtimme in till Stockholms central.Till Mälaren som erbjuder allt i form av bad, båtliv, fiske och promenadstråk är det ungefär 350 meter. Här kan man välja på flera olika badstränder som Maltesholmsbadet, Lövstabadet och Hässelby allmänna bad. Mellan Maltesholmsbadet och Kaananbadet sträcker sig även en fin strandpromenad. Grimstaskogen ligger runt hörnet med fina motionsspår och möjligheter till jogging, promenader m.m.

Mer om mäklarna