Hässelby Strand, Hässelby

Strandliden 41, Vån 1 (0028/1002)

  • 3 rum
  • 79 kvm
  • Bostadsrätt
Utgångspris 3 695 000 kr
Månadsavgift: 4 475 kr/mån

Hjärtligt välkomna till Strandliden 41, Vån 1!

Här presenterar jag stolt denna fina och hemtrevliga trerummare fördelat på 79 kvm i vackra Hässelby Strand med Mälarens glittrande vatten som närmsta granne. Bostaden präglas av öppna sociala ytor med ljusa väggar och listverk - låt er fantasi flöda och skapa ert drömboende. Bostaden erbjuder gott om plats för middagar med vänner, fredagsmys med familjen och lägg dessutom till balkongen med magsik utsikt över Mälaren. Visst låter det bra? Välkomna att stiga på!

Vi öppnar dörren och möts direkt av den härliga hemmakänslan som genomsyrar hela bostaden. Häng av er ytterkläderna på hatthyllan och ställ upp era skor på skostället - här finns plats för båda delar. Strategiskt placerad vid hallen hittar vi en gäst-wc. Från hallen nås bostadens hemtrevliga kök som erbjuder plats för matbord för 4-6 personer intill fönsterparti med lummig utsikt. Intill köket, från andra sidan, hittar vi badrummet som har bekvämligheter som tvättmaskin.

Från köket når vi det fantastiska vardagsrummet som badar i solljus från de stora fönsterpartierna och utgången till balkongen. Möblera vardagsrummet med den stora soffan, tillhörande soffbord och media-möbel. Kanske önskar ni ta första koppen kaffe utomhus? Ta ett par steg ut från vardagsrummet och ni hamnar på balkongen med magnifik utsikt över Mälaren - sitt ned en stund och njut av utsikten och lugnet. Bostadens två sovrum är båda ljusa och rymliga och erbjuder gott om plats för säng, tillhörande sängbord och övrig sovrumsmöbel om så önskas. Båda rummen har stora fönsterpartier som släpper in rikligt med solljus som reflekteras fint mot de ljusa väggarna.

Brf Marmorbordet är en stabil och solid förening. I föreningen finns en stor altan med grillplats som får nyttjas av medlemmarna. Området är lugnt, gemytligt och mycket barnvänligt. I omgivningarna finner vi det fina och populära Maltesholmsbadet som erbjuder härligt strandliv på sommaren och skridskoåkning på vintern. Om man vill umgås socialt finns det bl.a. en boulebana i närheten. Endast ett stenkast till tunnelbanans gröna linje vid Hässelby strand. Med tunnelbanan tar det sedan några minuter till Vällingby centrum och drygt en halvtimme in till Stockholms central.

För frågor om bostaden, föreningen och området - kontakta ansvarig mäklare Martin Rebel!

Boka visning

  • Varmt välkomna på visning!

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Hässelby Strand, Hässelby

Strandliden 41, Vån 1 (0028/1002)

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.