Hässelby Södra Villastad, Hässelby

Måbärsstigen 29C

Såld
  • 4 rum
  • 85 kvm
  • Bostadsrätt

Hjärtligt välkomna till Måbärsstigen 29C!

Med ett oslagbart läge presenterar jag nu stolt detta ytterst välplanerade bostadsrättsradhus om 85 kvm fördelat på 4 rum o kök i toppskick i populära Hässelby Södra Villastad! Välkommen att uppleva en bostad utöver det vanliga där varje kvadratmeter har ett syfte och en tanke - här finns tillfälle att förvärva er familjs nästa drömboende. Stilsäkra och påkostade materialval med både funktion och finess som mittpunkt samt stora sociala ytor för familj och vänner. Genomgående ljus bostad med stora fönsterpartier i två väderstreck som bidrar till att ljusinsläppet blir magiskt. Lägg dessutom till terasser om 20 kvm på både fram- och baksidan där ni kan utnyttja solens strålar under alla dygnets timmar! Välkommen hem!

Ljuset möter oss direkt när vi kliver in i bostaden som skapar en härlig hemmakänsla som genomsyrar hela bostaden. Entréhallen erbjuder plats för ytterkläder och skor och strategiskt placerad här hittar vi en mindre gäst-wc. På varsin sida om entréhallen hittar vi två mindre sovrum som lämpar sig utmärkt som barnrum/gästrum eller varför inte inreda ett hemmakontor? Möblera med säng, tillhörande sängbord och övrig sovrumsmöbel om så önskas. Här finns verkligen utrymme att låta fantasin flöda och skapa ert drömhem!

Vi fortsätter in i bostaden och möts av navet - köket och vardagsrummet som är fint sammansvetsat med varandra och som bjuder in till härligt umgänge med familj och vänner. Det exklusiva köket har allt som efterfrågas med vita stilrena skåpluckor och lådfronter. Här erbjuds spishäll, ung, mikro, integrerad diskmaskin samt kyl och frys. I det här köket får hela familjen plats att hjälpas åt med middagens förberedelser. Duka upp matbordet för 4-6 personer och njut av härligt umgänge och god mat.

Vardagsrummet badar i härligt ljusinflöde från stora panoramafönster och erbjuder gott om plats för soffa, tillhörande soffbord och media-möbel. Ett par steg ut och vi hamnar på den magiska uteplatsen som sluttar ner mot trädgården och grönskan på sommaren. Intill vardagsrummet hittar vi master bedroom som är harmoniskt med plats för dubbelsäng, tillhörande sängbord och övrig sovrumsmöbel. Här finns även platsbyggda garderober för bra förvaringsmöjligheter. Även här är det panoramafönster som bidrar till att ljusinsläppet blir magiskt.

Brf Designstaden är en bra förening med god ekonomi som bidrar till låg månadsavgift och väldigt låga driftkostnader. Hässelby Södra Villastad är en dröm för såväl barnfamiljer som paret med högt ställda krav. Här finns bland annat fin lekplats, nästintill bilfria vägar, närhet till natur och lummig skog samt rolig pulkabacke vintertid. Sommartid kan ni ta en kort promenad ner till Allmänna badet för ett morgondopp. Det är badrocksavstånd/ett par minuters väg till fin sandstrand med bryggor i Mälaren. Närhet till förskolor, skolor, Mälaren, bad, båtklubbar, motionsspår, natur och kommunikationer. Här finns många aktiva idrottsföreningar som Hässelby SK med friidrott, fotboll, innebandy m.m. Fina grön och strövområden finns vid Riddersvik, Tempeludden samt vid naturreservaten Lövsta-Kyrkhamn och Grimsta.

För frågor om bostaden, föreningen och området kontakta ansvarig fastighetsmäklare Martin Panjaki!

Mer om mäklarna