Hässelby Norra Villastad, Hässelby

Sällhetsvägen 13

  • 5 rum
  • 94,5 kvm
  • Radhus
Utgångspris 3 795 000 kr
Månadsavgift: 3 656 kr/mån

Hjärtligt välkomna till Sällhetsvägen 13!

I populära och barnvänliga Hässelby Norra Villastad presenterar jag nu stolt detta radhus om 94,5 kvm fördelat på två plan - här har ni det optimala boendet för familjen! Hela bostaden präglas av smarta och exklusiva materialval med ljust målade väggar och fin parkett på golv. Möblera helt efter eget tycke och smak och gör denna bostad till familjens egna drömboende. Välkomna att stiga på!

Den härliga hemmakänslan, som genomsyrar hela bostaden, välkomnar oss när vi kliver in i den ljusa och rymliga entréhallen. Här finns gott om plats för både hatt- och skohylla för hela familjens ytterkläder och skor. Ytterligare förvaringsmöjligheter i platsbyggda garderober med skjutdörrar. I direktanslutning till entréhallen har vi navet i bostaden - köket och vardagsrummet i en härlig öppen och ljus planlösning. Bjud över familj och vänner och laga en fantastisk middag i det magnifika köket samtidigt som gästerna sippar på fördrinken ute på terrassen i solnedgången. Köket är stilrent med grå skåpluckor och lådfronter och den maskinella utrustningen erbjuder allt man behöver som induktionshäll, diskmaskin samt maskinpark med ugn, mikro och kyl och frys. Duka upp den goda middagen vid middagsbordet som rymmer 6-8 personer och njut av varandras samvaro. Vardagsrumsdelen har plats för den stora familjesoffan, tillhörande soffbord och mediamöbel.

Vi tar en trappa upp och möts av familjens privata avdelning med fyra sovrum och ett rymligt och rymligt badrum. Här kan barnens leksaker ligga framme utan att det stör eller är i vägen när gästerna kliver på. Master bedroom är beläget i ena hörnet och har tillgång till en bostadens fina balkong. Bädda upp den stora dubbelsängen och njut av morgonkaffet i sängen med dörren öppen ut till balkongen. Här finns även förvaringsmöjligheter genom platsbyggda garderober med stilrena vita fronter. Övriga tre sovrum är alla ljusa och passar utmärkt som barnrum/gästrum eller varför inte ett hemmakontor eller bibliotek? Låt fantasin flöda och skapa familjens egna oas här uppe.

Tillsist har vi bostadens två badrum - ett badrum är placerat intill entréhallen och det andra finner ni på övre plan. Badrummet på entréplan erbjuder allt man önskar med bekvämligheter som tvättmaskin och torktumlare med en smidig arbetsbänk ovan. Här finns även WC, tvättställ med komod, spegelskåp med inbyggd belysning, duschhörna samt handdukstork. Badrummet på övre plan erbjuder wc, tvättställ med komod, spegelskåp med inbyggd belysning samt badkar. Genomgående vattenburen golvvärme via bergvärme i hela radhuset. Ett boende som måste upplevas på plats!

Föreningen ansvarar för det yttre underhållet och ni för det inre, kan man bo lyxigare och bekvämare? En parkeringsplats finns att disponera utanför radhuset och det finns även extra p-platser att hyra (250 kr) för er som önskar. Rymligt förråd finns vid entrén. Nära till skolor och parklek Gulsippan. Goda Busskommunikationer till både T-bana och pendeltåg (10 min till Barkarby Station). I närliggande Åkermyntan centrum. Många barnfamiljer i området.

För frågor om bostaden, föreningen och området kontakta ansvarig fastighetsmäklare
Rambod Panjaki, 076 -640 50 01

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Hässelby Norra Villastad, Hässelby

Sällhetsvägen 13

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.