Hässelby Norra Villastad, Hässelby

Drivbänksvägen 11B, Vån 4 (E-1401)

Såld
  • 4 rum
  • 86 kvm
  • Bostadsrätt

LYXIGA MATERIALVAL! Belägen högst upp i huset med eftertraktat läge saluförs nu denna exklusiva och nyproducerade (2023) fyrarummare i toppklass med genomgående planlösning, två soliga balkonger och garage i huset. Generös takhöjd och stora fönster ger både ljus och rymd. Modern och genomtänkt planlösning med härliga sällskapsytor. Delvis öppet kök från Marbodal med påkostade tillval och köksmaskiner från Electrolux. Genomgående vackra parkettgolv. Tre generösa sovrum varav det ena med en intilliggande walk in closet. Påkostat badrum med påtaglig hotellkänsla samt en ytterligare WC. Tillträde flexibelt. Perfekt boende för såväl familjen som det kräsna paret. Föreningen kan godkänna juridisk person efter prövning. Välkommen hem!

Vi kliver in i bostaden och möts direkt av det fantastiska ljuset som strålar in genom de stora fönsterpartierna. Här disponeras varenda kvadratmeter på bästa möjliga sätt och med de vitmålade väggarna och det fina parkettgolvet går det enkelt att möblera efter eget tycke och smak och därigenom skapa ditt egna drömhem. Entréhallen erbjuder plats för avhängning av kläder och skor samt hallmöbel. Här finns också förvaringsmöjligheter via en gaderob. Intill entréhallen når vi det moderna badrummet med påtaglig hotellkänsla. Här är smakfullt inrett med grå skimrande klinkers på golvet och vitt kakel på väggarna. Vägghängd wc, tvättställ med kommod, spegelskåp med inbyggd belysning, duschhörna med duschväggar i klarglas samt bekvämligheter som tvättmaskin och torktumlare med arbetsbänk ovan samt väggskåp för förvaring.

Stilsäkert och väl tilltaget kök från Marbodal. De vita släta luckorna kombineras fint tillsammans med knopparna, det vita stänkskyddet och den gråa arbetsbänken i laminat. Den maskinella utrustningen består av induktionshäll, ugn, mikro i väggskåp, diskmaskin samt kyl och frys i rostfritt utförande. Möblera med matbord för ca 4-6 personer och njut av middagen samtidigt som den trivsamma utsikten genom det stora fönsterpartiet. Öppen planlösning mot vardagsrummet som badar i ljus och solsken och bjuder in till umgänge med familj och vänner. Möblera fritt med soffgrupp, soffbord och tv-möbel. Härifrån, genom bara ett litet kliv ut genom dörren nås den magnifika balkongen i soligt läge. Balkongen erbjuder gott om plats för möblemang i form av lounge-grupp samt växter för er med gröna fingrar. Bostadens master bedroom är väl tilltaget och erbjuder gott om plats för dubbelsäng, tillhörande sängbord och annat möblemang. Intilliggande WC. Bostadens två andra sovrum passar utmärkt som barnrum, gästrum eller kontor. Från de ena sovrummet nås även den andra balkongen i västerläge och utsikt mot föreningens lummiga innergård. Mycket goda förvaringsmöjligheter.

BRF Grönmyntan har god ekonomi och välskötta fastigheter. Garage under husen som enkelt nås med hissen, platserna fördelas enligt befintligt kösystem, 1 150 kr/mån (parkeringsplats utomhus 650 kr/mån). Hässelby Norra Villastad erbjuder ett boende i en statsdel med natur, vatten, service och utmärkta kommunikationer precis runt knuten. Det är även enkelt att ta sig vidare till fler butiker, mataffärer, nöjen och service i både Vällingby C och Barkarby Handelsplats.

Mer om mäklarna