Hässelby Norra Villastad, Hässelby

Drivbänksvägen 13C, Vån 2 (A-1201)

Såld
  • 2 rum
  • 48 kvm
  • Bostadsrätt

Högst upp i huset ligger denna fantastiska och nyproducerade tvåa om 48 kvm. Helt utan insyn och med en stor balkong i soligt läge. Generös takhöjd och stora fönster i två väderstreck ger både ljus och rymd. Påkostade materialval där inga detaljer är lämnade åt slupen. Modern och genomtänkt planlösning med härliga sällskapsytor. Öppet kök från Marbodal med köksmaskiner från Electrolux. Genomgående vackra parkettgolv. Generöst sovrum med platsbyggd skjutdörrsgarderob. Påkostat badrum med påtaglig hotellkänsla. Kombinerad tvättmaskin/torktumlare från Electrolux. Tillträde flexibelt. Perfekt boende för såväl paret som den kräsne singeln. Föreningen kan godkänna juridisk person efter prövning. Välkommen hem!

Vi kliver in i bostaden och möts direkt av det fantastiska ljuset som strålar in genom de stora fönsterpartierna. Här disponeras varenda kvadratmeter på bästa möjliga sätt och med de vitmålade väggarna och det fina parkettgolvet går det enkelt att möblera efter eget tycke och smak och därigenom skapa ditt egna drömhem. Entréhallen erbjuder plats för avhängning av kläder och skor samt hallmöbel. Intill entréhallen når vi det moderna badrummet med påtaglig hotellkänsla. Här är smakfullt inrett med grå klinkers på golvet och vitt kakel på väggarna. Vägghängd wc, tvättställ med kommod, spegelskåp med inbyggd belysning, duschhörna med duschväggar i klarglas samt bekvämligheter som kombinerad tvättmaskin/torktumlare med arbetsbänk ovan och väggskåp för förvaring.

Stilsäkert och väl tilltaget kök från Marbodal. De vita släta luckorna kombineras fint tillsammans med det vita stänkskyddet och den gråa arbetsbänken i laminat. Den maskinella utrustningen består av induktionshäll, ugn, mikro i väggskåp, diskmaskin samt kombinerad kyl/frys i rostfritt utförande. Möblera med matbord för ca 4-6 personer och njut av middagen samtidigt som den trivsamma utsikten genom de stora fönsterpartierna. Intilliggande förråd ger goda förvaringsmöjligheter. Öppen planlösning mot vardagsrummet som badar i ljus och solsken och bjuder in till umgänge med familj och vänner. Möblera fritt med soffgrupp, soffbord och tv-möbel. Härifrån, genom bara ett litet kliv ut genom dörren nås den magnifika balkongen i soligt läge. Balkongen erbjuder gott om plats för möblemang i form av lounge-grupp samt växter för er med gröna fingrar. Bostadens väl tilltagna sovrum erbjuder gott om plats för dubbelsäng, tillhörande sängbord och annat möblemang. Platsbyggd skjutdörrsgarderob ger ypperliga förvaringsmöjligheter.

BRF Grönmyntan har god ekonomi och välskötta fastigheter. Garage under hus D, E och F som enkelt nås med hiss, platserna fördelas enligt befintligt kösystem, 1 150 kr/mån (parkeringsplats utomhus 650 kr/mån). Hässelby Norra Villastad erbjuder ett boende i en statsdel med natur, vatten, service och utmärkta kommunikationer precis runt knuten. Det är även enkelt att ta sig vidare till fler butiker, mataffärer, nöjen och service i både Vällingby C och Barkarby Handelsplats.

Mer om mäklarna