Hässelby Gård, Hässelby

Astrakangatan 4, vån 4 (119/1404)

  • 4 rum
  • 88 kvm
  • Bostadsrätt
Utgångspris 2 495 000 kr
Månadsavgift: 6 550 kr/mån

Välkomna till denna mycket hemtrevliga och väldisponerade fyra om 88 kvm i populära Brf Taklisten! Här bor ni med ett utmärkt läge med närhet till promenadstråk, grönska och bra utbud av kommunikationer runt hörnet. Stor och rymlig balkong med utsikt över lummig grönska. Genomgående och välplanerad planlösning med ljusinsläpp från hela tre väderstreck vilket skapar ett fint ljusflöde samt en härlig atmosfär - här kommer ni att trivas! Välkomna att stiga på!

Vi kliver in i den välkomnande entréhallen och slås direkt av den härliga hemmakänslan som genomsyrar hela lägenheten. Här finns gott om plats för era ytterkläder på hatthyllan och era skor på skohyllan. Perfekt placerad intill hallen hittar vi en mindre gäst-wc samt bostadens helkaklade badrum med duschhörna. Från hallen nås samtliga tre sovrum som alla är insynsskyddade och rymliga. Master bedroom är ljust och har gott om plats för den stora dubbelsängen och tillhörande sängbord. Här finns även utgång till balkongen - börja morgonen här med första koppen kaffe, en bättre start går inte att få.

Från hallen tar vi höger och hittar bostadens stilrena och trivsamma kök - som är i en härlig och social öppen planlösning med vardagsrummet. I köket är det enkelt att laga mat och vara social med vänner och familj i ett rum som är välplanerat och genomtänkt. Möblera med matbord för 4-6 personer och njut av ljuset som strålar in genom det stora fönsterpartiet. Vardagsrummet rymmer den sköna soffgruppen tillsammans med soffbord och media-möbel.

Brf Taklisten är en välskött, stabil och solid förening. I föreningen finns 48 parkeringsplatser, till dessa är det kö. En vanlig p-plats kan hyras för 59 kr/månad medan de platser som har tak och el kostar 197 kr/mån. Tvättstuga finns i samma hus. Här finns även tunnelbanestation som med generösa avgångstider går ca var 10:e minut majoriteten av dagen, som tar en till City på en halvtimme. Här finns flera olika träningsanläggningar och dygnet-runt öppna gym. Det är gångavstånd till både Maltesholmsbadet och Kanaanbadet. Hela Hässelby omges av cykel och promenadstråk och för den båt och frilufts-intresserade finns nere vid Mälarens sjökust båtplatser och flertalet småbåtshamnar.

Välkomna till ert nästa drömboende! För frågor om bostaden, föreningen och området - kontakta ansvarig fastighetsmäklare Martin Rebel!

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Hässelby Gård, Hässelby

Astrakangatan 4, vån 4 (119/1404)

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.