Hässelby Gård, Hässelby

Loviselundsvägen 21B, Vån 2 (232/1202)

  • 2 rum
  • 61 kvm
  • Bostadsrätt
Utgångspris 1 895 000 kr
Månadsavgift: 4 824 kr/mån

Välkomna till denna mycket hemtrevliga och väldisponerade trerummare om 61 kvm med stor inglasad balkong med utsikt över lummig grönska! Här bor ni med ett utmärkt läge med närhet till promenadstråk, grönska och bra utbud av kommunikationer runt hörnet. Genomgående och välplanerad planlösning med härligt ljusinsläpp som skapar en härlig atmosfär - här kommer ni att trivas! Ett perfekt hem för barnfamiljen eller paret som värdesätter ett bekvämt boende och stora sociala ytor. Välkomna att stiga på!

Vi öppnar dörren och kliver in i den välkomnande och ljusa entréhallen. Här finns plats för hatt- och skohylla för familjens ytterkläder och skor. Ytterligare förvaringsmöjligheter i platsbyggda garderober. Perfekt placerad intill entréhallen hittar vi bostadens badrum med bekvämligheter som badkar samt tvättmaskin och torktumlare. Rakt fram från hallen hittar vi det härliga vardagsrummet som badar i solljus som reflekteras fint mot de ljusa väggarna. Här finns gott om plats för soffgrupp, tillhörande soffbord och övrig trivselmöbel samt öppning till den inglasade balkongen med mysig utsikt över föreningens innergård.

Till höger i entrén hittar vi bostadens luxuösa kök som erbjuder allt som efterfrågas. Köket är stilrent inrett med ljusgrå släta skåpluckor och lådfronter med ordentliga arbetsytor. Den maskinella utrustningen består av spis, ugn, integrerad diskmaskin samt kombinerad kyl och frys. Tillaga en god middag, bjud över familj och vänner och njut av den goda maten och varandras sällskap. Till sist har vi bostadens två sovrum som ni finner till vänster från entréhallen. Master bedroom är harmoniskt utan insyn med bra förvaring i garderober. Det mindre sovrummet lämpar sig utmärkt som barnrum/gästrum eller varför inte ett hemmakontor.

Brf Tapetrabatten 3 är en stabil och solid förening med god ekonomi och är belägen i Hässelby gård. Här finns även tunnelbanestation som med generösa avgångstider går ca var 10:e minut majoriteten av dagen, som tar en till City på en halvtimme. Här finns flera olika träningsanläggningar och dygnet-runt öppna gym. Det är gångavstånd till både Maltesholmsbadet och Kanaanbadet. Hela Hässelby omges av cykel och promenadstråk och för den båt och frilufts-intresserade finns nere vid Mälarens sjökust båtplatser och flertalet småbåtshamnar.

För fler frågor om bostaden, föreningen och området - kontakta ansvarig mäklare Martin Rebel!

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Hässelby Gård, Hässelby

Loviselundsvägen 21B, Vån 2 (232/1202)

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.