Västertorp, Hägersten

Slättgårdsvägen 99A

Såld
  • 2,5 rum
  • 62 kvm
  • Bostadsrätt

Möjlig 3:a med uteplats, egen entré och härlig radhuskänsla!

Varmt välkommen till en välplanerad lägenhet belägen i attraktiva Brf Gulddragaren! Med en egen ingång och två uteplatser skapas en härlig radhuskänsla vilket erbjuder denna bostad en unik och trivsam boendemiljö. Den härliga uteplatsen mot baksidan vetter mot en grönskande allmänning som ger bostaden en privat känsla samt en fridfull och naturnära omgivning. Denna bostad erbjuder förutom härliga utomhusytor ett stort och välinrett kök med gott om förvaringsmöjligheter och generösa arbetsytor, tilltaget vardagsrum, luftigt och privat sovrum med plats för dubbelsäng, badrum med badkar och tvättmaskin samt en stor klädkammare som med fördel kan användas som sovrum.
Bostadsrättsföreningen Gulddragaren är en stor och populär förening som erbjuder sina medlemmar en bekväm och trevlig omgivning. Föreningen är känd för sin välskötta fastighet och en härlig gemenskap där det anordnas gemensamma aktiviteter och tillställningar för medlemmarna.

Inom gångavstånd från bostaden finns Västertorps T-bana men även Fruängens station finns som ett närliggande alternativ. Med bil tar ni er smidigt ut på E4:an och en kortare bilresa bort nås både Stockholms innerstad och Kungens kurva med sitt breda utbud av butiker, restauranger samt ett av världens största Ikeavaruhus. I närliggande Västertorps centrum finns en rad livsmedelsbutiker där du kan handla dagligvaror och andra nödvändigheter. Här hittar du också apotek, banker, frisörsalonger och andra serviceinrättningar för era behov. För att njuta av naturen och utomhusaktiviteter finns det också vackra naturstråk i närområdet. Västertorpsparken och Mälarhöjdens park är två grönområden som erbjuder möjligheter till promenader, jogging och avkoppling i naturen. Här kan du njuta av grönska och frisk luft samt ta del av lekplatser och picknickområden för rekreation och trevliga stunder utomhus.

Detta boende ger dig en härlig kombination av lugnet i bostaden medan du har det myllrande storstadslivet en kortare resa bort!

Mer om mäklarna