Västertorp, Hägersten

Skidvägen 21

Såld
  • 2 rum
  • 58 kvm
  • Bostadsrätt

Nästintill skuldfri förening. Skapa din egen dröm!

Denna lägenhet är som ett oskrivet kapitel. Med en spännande renoveringspotential som öppnar dörrarna för kreativitet, erbjuder den en fantastisk chans att skapa till något helt eget och personligt. Lägenhetens karaktär går inte att ta miste på, de stora fönstren låter ljuset flöda och de vackra bevarade trädörrarna är som en skatt för dig som är intresserad av byggnadsvård. Denna rymliga 2:a har en genomtänkt och luftig planlösning med fönster i två väderstreck. Den öppna och luftiga känslan skapar en naturlig flöde mellan rummen och ger en känsla av rymlighet och harmoni. Köket är en bevarad skatt med sina charmigt snedställda överskåp, vilket ger en unik och mycket karaktär. Med rätt touch och lite kreativitet blir detta ett drömkök! Balkongen, som ligger ovanför den lilla parken nedanför med grönskande naturen, bjuder in till stunder av avslappning. Här kan du plantera soldyrkande blommor och höra fåglarnas kvitter. Samtliga ytskikt har tagits bort och bostaden har sanerats. Nu när man är inne vid råytan är det dags att återskapa! Detta är en stor fördel då föreningen som säljer bostaden har gjort ett rejält förarbete, samt fört iväg allt gammalt byggmaterial.

Visst, det finns arbete att göra här. Men låt det inte skrämma dig, för i detta renoveringsbehov finns också en möjlighet att skapa något helt unikt i en mycket stabil förening med låga lån och god ekonomi. Föreningen har även 10 hyreslokaler och flera hyresrätter kvar, vilket ger ytterligare ekonomisk trygghet. För extra trevnad finns två möblerade takterrasser där du kan bjuda in vänner och familj för härliga grillkvällar. Dessutom finns gemensamma faciliteter som tvättstuga och cykelrum med plats för barnvagnar. Det finns även hiss, vilket gör vardagen enklare.

Här bor ni med närhet till både Västertorp och Hägerstensåsen. Med detta läge bor ni citynära, samtidigt som naturen ligger nästgårds. På både promenad- och cykelavstånd tar ni er enkelt till både naturreservat (Sätraskogens naturreservat), parker och badplatser, både i Mälaren men också pool vid Personnebadet. I Västertorps sim- och idrottshall kan du simma och även ha månadskort för att träna på hallens gym. Parkleken lugnet ligger precis intill och är av många ansedd som en av söderorts bästa lekplatser. Via Hägerstensåsens tunnelbana, som ligger 1 minut från porten, åker du enkelt till Liljeholmen antingen med buss eller tunnelbana. Från Liljeholmen når du även tvärbana och pendeln via Årstaberg snabbt. På gångavstånd finns Hägerstensåsen skola (F-6) och flera omtyckta förskolor. Du kan njuta av omgivningen via fina promenadstråk för att upptäcka härliga caféer och restauranger i Vinterviken, Telefonplan, Aspudden och Mälarhöjden. Även Hägerstensåsens och Västertorps småstadsidyller erbjuder restauranger, caféer och enklare service. Slow hands är ett hett tips, det ligger precis i närheten och har goda luncher men också naturviner, kvällssol och uteservering. Likaså nya utegymmet runt hörnet, vid amfiteatern! Sist men inte minst når den badsugne Hägerstenshamnen på gångavstånd.

Mer om mäklarna