Västertorp, Hägersten

Lugntorpsvägen 44

Såld
  • 4 rum
  • 106 kvm
  • Bostadsrätt

Perfekt planerad gavel-4:a med två balkonger och ett högt samt fritt läge!

Välkommen till denna fantastiska 4:a belägen i det charmiga området Västertorp. Den här bostaden är en pärla med gavelläge och ett högt läge, vilket ger en härlig utsikt över omgivande natur. Med närheten till grönområden blir det här ett perfekt hem för den som söker en harmonisk och familjevänlig boendemiljö. Här bor man i en välplanerad genomgångslägenhet med fönster i tre väderstreck, vilket ger bostaden en känsla av extra rymd och luftighet. De två balkongerna blir som trevliga förlängningar av bostaden under sommarhalvåret, vilket gör det möjligt att avnjuta både frukost i morgonsolen och middag i härlig eftermiddags- samt kvällssol. Utanför infinner sig även ett härligt lugn vilket blir extra trivsamt och rogivande.

I bostaden finner du tre rymliga sovrum som skapar goda möjligheter för den växande familjen eller för dig som önskar gästrum och kontor. Stora fönster släpper in naturligt ljus och ger rummen en luftig känsla. Det välutrustade köket inbjuder till kreativ matlagning och är samtidigt en social samlingspunkt. Här finns gott om förvaringsutrymmen samt arbetsytor och matplatsen intill fönsterpartiet gör måltiderna till en trevlig stund tillsammans. Det sociala vardagsrummet är hjärtat i hemmet och erbjuder gott om plats för både avkoppling och umgänge. Förutom detta finns både ett badrum med tvättmaskin och torktumlare samt en wc/dusch, vilket är perfekt för den större familjen. Här har du också gott om förvaringsmöjligheter i rymlig klädkammare och flera garderober i bostaden. Ett lättillgängligt förråd finns på entréplanet och rymmer ytterligare förvaring.

Bostaden ligger med ett lugnt och attraktivt läge nära tunnelbana och närservice med gångavstånd till Mälarhöjdens grönområden och fina miljöer längst med Mälarens vatten. Västertorp som område är känt för sitt familjevänliga klimat och närhet till natur. Här finns lekplatser, grönområden och skolor i närheten, vilket gör det till en trygg och trivsam plats för barnfamiljer. Då huset stod inflyttningsklart år 2010 ligger inga stora renoveringar som plan i närtid.

Detta boende har en perfekt kombination av lugnet i bostaden och närhet till pulsen. Välkommen hem!

Mer om mäklarna