Telefonplan, Hägersten

Tellusgatan 17

REDO™
  • 2 rum
  • 49 kvm
  • Bostadsrätt

Toppmodern 2:a med drömläge på Telefonplan och balkong i söderläge!

Varmt välkommen till en designad dröm med ett underbart ljusinsläpp från stora fönsterpartier och balkong i söderläge.

Den här lägenheten vetter mot föreningens mysiga innergård och har allt man kan önska sig med tillbyggda smarta förvaringslösningar, stilsäkra färgval, designade detaljer och en optimal planlösning. En ordentlig hall inleder bostaden och du välkomnas av en känsla av rymd som präglar bostaden. Lägenhetens pärla är balkongen i söderläge som blir vardagslyxen du alltid drömt om, där du och dina växter kan njuta av många soltimmar tillsammans med nära och kära. Inred med cafébord, loungegrupp och grill för att skapa en härlig oas för både avkoppling och sociala tillställningar. Köket från Marbodal har uppdaterats med ny färgsättning och är socialt beläget precis intill en naturlig plats för matbord och med öppen planlösning mot vardagsrummet. Vardagsrummet badar i ett rikt ljusinsläpp från stora fönsterpartier och kan inredas luftigt efter tycke och smak med soffgrupp, bord och stilleben. Rymligt sovrum i rogivande kulört med lyxig heltäckningsmatta intill en rymlig klädkammare där man byggt en smart kontorslösning och förvaring med Elfa-system. Badrummet är otroligt ljust, fräscht och rymligt. Till lägenheten hör nyttjanderätten till ett externt förråd för ytterligare förvaringsmöjligheter.

Belägen i den nya LM-staden vid populära och dynamiska Telefonplan bor du i stabila Brf Tegelmonoliten som kapslar in en vacker innergård med mycket grönska och en trevlig sandlåda för barnen. Föreningen är en äkta bostadsrättsförening med god ekonomi, som äger marken och består av 107 bostadsrättslägenheter och en lokal som inbringar intäkter till föreningen. Här finns ett flertal gemensamma utrymmen som övernattningslägenhet, cykelrum, soprum, barnvagnsrum, styrelseförråd, städrum, fastighets- och rullstolsförråd samt 70 parkeringsplatser i varmgarage. I Brf Tegelmonoliten bor du i en stor och stabil förening med välskött ekonomi. Avgifterna höjdes med 12% inför 2023. Anledningen till höjningen var främst att räntekostnaderna för föreningen ökade något från föregående år och föreningen ville säkra en fortsatt god ekonomi framåt. Utöver detta valde man bland annat att höja avgifterna för garageplatserna med 150 kr/p-plats för att öka intäkterna och stärka föreningens ekonomi ytterligare. Inga avgiftsförändringar är planerade i dagsläget.

I området finns goda kommunikationer och är samtidigt naturnära med gångavstånd till härliga grönområden, badklipporna i Örnsbergs och vackra Vinterviken. Här finns gott om mysiga caféer, restauranger och butiker. Området har en trendig aura och bjuder på alla möjliga typer av aktiviteter med allt från klättring hos Klättercentret och träning på SATS ett stenkast från porten och shopping i Liljeholmstorget med hela 90 butiker och en av Sveriges absolut bästa ICA Kvantum-butiker med en trevlig vinbar där du kan beställa in läckra delikatesser som shark och skaldjur. Här bor du med närhet till allt, strax utanför porten finns populära lunchställen och caféer och med bara några minuters promenad till Telefonplans tunnelbanestation tar du dig in till stan på en kvart.

En härlig kombination av Telefonplans charm med vacker natur, nära till stan och aktiviteter, gör denna ljusa och välplanerade lägenhet till ett hem att trivas i. Välkommen hem!

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Telefonplan, Hägersten

Tellusgatan 17

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.