Telefonplan, Hägersten

Tellusborgsvägen 78A

Såld
  • 2 rum
  • 42 kvm
  • Bostadsrätt

Renoverad 2:a högst upp med balkong invid Svandamsparken i Midsommarkransen!

Välkommen till denna ljusa gaveltvåa med fönster i tre väderstreck, högst upp i huset med perfekt läge i Midsommarkransen. Här bor du i ett levande kvarter intill Svandammsparken med flera restauranger, cafeér och butiker i området. Lägenheten har senaste året genomgått renovering med mycket fint resultat! Här har man varit varsam och behållit fina detaljer från byggåret så som de vackra trägolven och de klassiska garderoberna med rostfria beslag. Detaljerna och känslan i denna lägenhet lockar även den kräsna! Läget är det bästa i hela huset, högst upp på gaveln med balkong i soligt söderläge. Det blir inte bättre!

Planlösningen är mycket yteffektiv och välplanerad, här erbjuds du gott om förvaring och stora sociala ytor. Det gör att denna lägenhet passar bra för både en och flera personer i hushållet. I lägenheten upplever man ingen direkt insyn och sovrummet är lugnt beläget mot bakgården. Sovrummet rymmer dubbelsäng och här finns även en arbetsplats. Vardagsrummet är lättmöblerat med stor yta för både större matbord och soffa. Från vardagsrummet har du utgång till den underbara balkongen, som ligger i ett privat läge utan andra balkonger bredvid eller över. Ljuset i vardagsrummet är underbart med ljusinsläpp från två håll! Det stora fönsterpartiet och den glasade balkongdörren gör att dagsljuset fullkomligt väller in och man får en ljus och trivsam bostad oavsett årstid. Fönstret och balkongdörren är belägen mot öppna vyer och trädkronor som ger en mysig och levande omgivning. Köket är ett välplanerat och fullutrustat kök med gott om förvaringsutrymmen som bjuder in till matlagning. Badrummet är ljust och helkaklat med badkar.

Bor man i Midsommarkransen har man nära till både härlig natur och badplatser. Längs Mälaren erbjuds klippbad och undangömda smultronställen att upptäcka. Här finns även Winterviken med sin park, utegym och café samt restaurang. Man tar sig enkelt runt via fina promenadstråk och cykelvägar. Med cykel kommer man till Södermalm på ca 10 minuter via fina cykelvägar. Telefonplan ligger ca 500 meter bort och där finns förutom närmsta tunnelbana även ett rikt kultur och restaurangliv. På två tunnelbanestationer är man i Liljeholmen med stor och modern galleria med 90 butiker och restauranger. Här kan man även resa vidare med tvärbana, flygbuss och flertalet busslinjer.

Mer om mäklarna