Telefonplan, Hägersten

Nyårsvägen 16

Såld
  • 2 rum
  • 35 kvm
  • Bostadsrätt

Perfekt planerad mini 2:a i idylliskt kvarter! Bo lugnt & ostört i vackert hus från 40-talet

Välkommen till denna charmiga lägenhet som erbjuder en optimal planlösning och ett lugnt läge. Med sina välgenomtänkta kvadratmeter har denna bostad allt du behöver för en bekväm och trivsam vardag. Den generösa takhöjden och de dubbla fönsterpartierna i hallen ger en härlig känsla av rymd och ljus redan vid första steget in i lägenheten. Här möts du av en välkomnande atmosfär och en praktisk planlösning som optimerar utrymmet på bästa sätt.

Det renoverade köket och badrummet är inte bara funktionella utan bjuder även på en stilren design och smarta förvaringslösningar. Köksön är en central del av bostaden och fungerar inte bara som en extra arbetsyta utan även som en samlingspunkt för både matlagning och sociala stunder. Dessutom fungerar köksön som en naturlig avgränsare mellan köket och vardagsrummet, vilket skapar en harmonisk och öppen atmosfär. Sovrummet är rymligt nog för en dubbelsäng och erbjuder gott om förvaringsutrymme för kläder och personliga tillhörigheter. Dessutom finns både tvättmaskin och diskmaskin, vilket gör den dagliga rutinen ännu smidigare och bekvämare.

Föreningen som bostaden tillhör är välskött med låga lån och en stabil ekonomi. Här finns även bekvämligheter såsom gästrum, bastu för avkoppling, en snickarverkstad och en festlokal för gemensamma aktiviteter och social samvaro. Innergårdarna är vackert utformade och erbjuder en fridfull miljö där man kan njuta av grönska och lugn mitt i stadens puls. På en av innergårdarna finns dessutom ett växthus för alla att nyttja. För den som behöver finns möjlighet att hyra parkeringsplats i föreningen med företräde för elbilar då det finns elbilsladdare på alla parkeringsplatser. Området erbjuder också närhet till populära stadsdelar som Aspudden, Telefonplan och Midsommarkransen med ett rikt utbud av butiker, restauranger och caféer. Naturen är aldrig långt borta med grönområden, parker och Vinterviken bara en kort sträcka bort för avkopplande promenader eller bad under varma sommardagar.

Mer om mäklarna